Plocka och fylla i ögonbrynen

  - Annons -
  Det blev mycket pyssel med Frida igår, och som ni ser på bilderna jag publicerat tidigare så fick hon ifyllda och ganska markerade ögonbryn.
  Tänkte visa lite hur jag gick tillväga!
  Till att börja med plockade jag hennes bryn med en vanlig pincett. Frida har en ganska bra form från början, så jag tog bara bort lite onödiga strån som inte hörde till formen.
   
  Framför allt har Frida väldigt många ljusa strån runt ögonbrynet, som egentigen inte syns så mycket, men de gör att formen framhävs mindre och får det ändå att se lite ”stökigt” ut.
  Använde en brynkniv till de ljusaste stråna som är svårt att få bort med pincett.
  Ett väldigt enkelt verktyg, som låter farligt men det finns ingen risk att man skär sig då den inte är vass på det sättet! Jag använder en brynkniv från Creativemakeup.se, 35kr.
  Före brynplockning.

  Efter brynplockning.
  Man skulle kunna få brynet mer format, men då måste man ju också plocka dom smalare. Man får helt enkelt välja.
  Fick även bort det ”spretiga” i början av brynet närmast näsan!
  Jag fyllde också i hennes bryn. Många gör inte det för att de redan har en fin form naturligt, och det är ju logiskt. Men det blir sån stor skillnad ändå att jag inte kan låta bli :)

  Började att fylla i med en penna.
  Använde en brynpenna från Glo Minerals i färgen ”Blonde”.
  Tycker det är ett jättebra val för blondiner, då man lätt får mörkare om man trycker mer med pennan. Men det blir också väldigt ljust om man är lätt på handen!

  Resultatet med brynpennan!

  Testade även brynskugga, som oftast ger ett mer naturligt resultat.
  Använda dessa två skuggor från Glo Minerals. Blandade den gulaste skuggan i ”Taupe” med den ljusa skuggan i ”Brown”.

  Resultatet med brynskugga!
  Lite onödigt att köpa båda brynskuggorna kanske, jag kunde blanda eftersom jag redan hade båda. Men brynskuggan ”Taupe” tycker jag är så bra för blonda, så är man som Frida blond men inte jätteljus så rekomenderar jag att köpa den, och sen blanda lite med en vanlig ljusbrun ögonskugga istället.

  Alla ögonskuggor passar inte bra som brynskuggor, därför finns det speciella brynskuggor också. Men man kan hitta en som funkar bra, och i detta fall när man blandar med en brynskugga så är det nog inga problem.
   
  Brukar ni fylla i ögonbrynen?
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish