Plocka ögonbryn Uppsala

  - Annons -

  Jag älskar att ni uppskattar när jag visar bilder på kunderna på salongen, för jag älskar att fota före- och efterbilder! :)

  Idag hade jag en väldigt rolig brynplockning, en tjej som har haft svårt att få till en bra form själv trots att hon har ganska mycket bryn ändå. Men dom är på lite olika höjd och så har hon väldigt långa strån, och när man måste forma mycket med hjälp av saxen så blir det direkt en högre svårighetsgrad och meckigt att få till snyggt själv.

  Men dom blev jättesnygga! Jag både plockade och fyllde i brynen med Pixi Natural Brow Duo i nyansen Natural Brown, som är en ögonbrynspenna med både penna och bryngel som kammar stråna på plats och får dom att ligga snyggt hela dagen.

  Här ser ni förvandlingen:

  ögonbryn_vattenstämpel-2

  Skillnad va? :)

  - Annons -

  ögonbrynn_vattenstämple

  När man har lite osymmetriska bryn så bör man börja med att fråga sig själv om man helst vill att det ska se snyggast ut när man är osminkad, eller om man vill ha det snyggast när man sminkar sig. För om man ändå fyller i dom varje dag så är det sistnämnda kanske ett bättre alternativ, samt det alternativ den här tjejen valde.

  Det är nämligen så att om ni tittar på mittenbilden där brynen är helt osminkade, så ser det högra brynet smalare ut eftersom det är så glest med strån på “högsta punkten”. Hade hon velat ha det snyggast osminkad så hade jag inte plockat lika mycket från undersidan utan låtit formen vara bredare där. Men det växte inte supermycket där heller.

  Men istället så lät vi småstråna i högsta punkten vara, och plockade ändå en del från undersidan. För då när hon fyller i brynen så kan hon bara fylla i mer i högsta punkten och då blir formen väldigt lika det andra brynet :)

  Sen att dom sitter på lite olika höjd fortfarande är inget man tänker på i verkligheten faktiskt, det är så pass minimalt och när man pratar och rör sig så rör brynen på sig hela tiden också. Alltid bättre att ha två likadana former tycker jag.

  ögonbryn_vattenstämpel

  Som ett ansiktslyft på köpet :)

  Brynpennan som jag har använt finns att köpa på Byher.se, eller i vår butik.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelWhite Eyeliner
  Nästa artikelEvent med IsaDora
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish