Powernap och övertrötta skratt

  - Annons -

  I onsdags natt sov jag bara 4 oroliga timmar (har problem att sova ensam och Miska är och fiskar i några dagar) och så hade jag supermycket kunder på Creative Makeup igår. Jag satt inte ner en sekund, och ångrade plötsligt djupt att jag lovat min kompis Frida att vi skulle till Öregrund på kvällen sen.

  Men lite tur hade jag för mamma var i Uppsala så jag kunde lifta med henne hem. Hon såg hur trött jag var och beordrade mig att ta en powernap i bilen, och när jag vaknade igen så var vi i Gimo, men inte nära hemma:
  Jag – Vart ska vi?
  Mamma – Ingenstans, jag har kört runt, runt, runt i Gimo jättelänge så att du skulle få sova färdigt. Så gjorde jag när du var bebis också!

  Har ni hört något sötare? :) Fina mamma ♥

  Det hela slutade ganska bra ändå, vi hade en rolig men lugn kväll i Öregrund och jag roade hela bussen med mina övertrötta skratt på vägen hem kl 4 i morse haha. Jag förstod först inte att alla skrattade åt mig, förrän killen i sätet framför vände sig om och sa “snälla kan du inte skratta igen?” haha.

  Svar ja, mitt skratt är ganska speciellt när jag får spontana skrattattacker. Ni kanske får höra det i podden någon gång om ni har tur ;)

  - Annons -

  10711233_10152445005698042_1930252922_n

  Hur som helst, det jag egentligen skulle säga (Helena babblaren Rönnblad) är att nu ska jag gå till mamma och sy upp en klänning, imorgon bitti har en brudsminkning jättetidig (i lägenheten så måste hinna städa också) och sen är jag barnvakt resten av lördagen. Och sen på söndag så ska jag och Miska iväg och umgås med min pappa.

  Med andra ord – om ni skriver mail och kommentarer så kommer jag inte hinna svara på dom förrän på måndag, för de resterande timmarna i helgen kommer enbart gå åt till skönhetssömn, för annars kommer de här dagarna göra mig till en rugguggla ;)

  Så ni vet! Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelPride makeup
  Nästa artikelMatte apricot summer nails
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish