Present till fars dag

  - Annons -

  Här kommer ett tips både till alla som läser, plus alla som letar efter en bra Fars Dag-present innan den 9:e november!

  Först och främst, är det bara jag som alltid använder produkter ”for men” när jag rakar mig? I de flesta fall är dom ju såå mycket bättre! Miskas gamla rakhyvlar är bättre än mina nyköpta liksom. Jag gillar inte riktigt grejen att skriva ut kön på produkter, men här kommer i alla fall ett tips på två stycken for men-produkter som jag använder och som säkert alla pappor där ute som rakar sig med rakhyvel kommer gilla också!

  IMG_1255_111

  1. Rakhyvel från Gillette som vibrerar.
  2. Shaving Gel från L300 (nyhet!)

  Rakgelen är krämigt skummig och skön att använda, och huden känns mjuk efteråt! Rakyveln vibrerar vilket gör att rakningen tar närmare huden + att jag personligen tycker att det hela blir lite roligare också haha :) Mina ben blir otroligt lena och fint rakade, och jag kan tänka mig att det funkar utmärkt till ansiktet med.

  - Annons -

  IMG_1259_111

   

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish