Presenttips Fars Dag

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en hudvårdsserie för män som kan vara lämplig nu inför Fars dag! Jag gillar egentligen inte när produkter är könsinriktade så, hud som hud, men det är ju lite andra dofter också som spelar in så jag förstår ju principen. Serien är nyheter från hudvårdsmärket L300 som innehåller rikligt med aktiva fuktbevarande ämnen som finns naturligt i huden!

  L300 finns på olika apotek t.ex. Apotea.se : )

  Detta är en perfekt present den 9:e november om ni känner en pappa som är slarvig med hudvården, många som inte sminkar sig får inte in hudvårdsrutiner lika lätt (vilket vi får tack vare att vi tvättar bort sminket varje kväll) så många blir slarviga med hudvården och använder t.ex. handtvål för att tvätta ansiktet. Det svider i mig varje gång folk berättar att dom gör så haha!
  Men då kan ni överraska med denna serie som innehåller både ansiktstvätt, rakgel, after shave, ansiktskräm, schampo/duschkräm och en deodorant:

  Jag använder den här rakgelen när jag rakar benen, superbra!

  - Annons -

  En av Miskas favoriter är deodoranten som är jättebra!

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelFars dag-present
  Nästa artikelMörk och glittrig sotning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish