Pressevent med Sephora

  - Annons -

  Igår var jag i Stockholm på ett pressevent med Sephora och Vass Pr, superkul!

  Sephora lanserar massvis med roliga produkter i vår, så som 12-timmars brun utan sol från Benefit, parfymdoftande nagellack från Guerlain, chokladsmink från Too Faced och supersöta Alla hjärtans dag-presenter ♥

  Jag glömde min kamera hemma tyvärr, men fotade med mobilen så lite bilder kan jag bjuda på i alla fall fast dom inte är superduperkvalité. Men ni överlever hoppas jag? :)

  1-hoola-benefit

  Det första jag spanade in vad nyheten Hoola Zero Tanlines Body Bronzer från Benefit – en brun utan sol-gel som ger färg direkt och håller i en dag! Det funkar alltså inte som vanlig brun utan sol, utan är mer som en färgad gel som är till för specifika dagar då man vill ha lite extra färg. Det kladdar inte av sig även om man har vita kläder, och resultatet blir jättefint!

  - Annons -

  Jag fick testa på ena armen och färgen är superfin även idag :) Och har inte kladdat på min vita, långärmade tröja heller. Toppen!

  1-love
  1-japp

  Ansiktsprimer som är bra när man är bakis ;)

  1-sephora

  Badskum med hjärtan i, bad-konfetti, handtvål, lip balm och bodylotion till alla hjärtans dag, så himla söta! ♥

  1-too-faced

  Too Faced rougepalett ♥

  1-TOO-FACED-osv

  Too Faced Melted Lipstick som doftar chocklad! Såå goda! Och titta vilken fin sminkborste också, ha-begär :)

  1-sephora-lip-mask

  Läppmask från Sephora, som ansiktsmask fast bara till läpparna. Lyx!

  - Annons -

  Det fanns mycket, mycket, mycket mer men jag ska inte bomba er med för mycket bilder, men riktigt roliga och fina grejer, eller hur? :)

  IMG_8592_111

  Och det här fick jag med mig hem i goodiebagen! Sminkborste (för att blenda contouring) 12-timmars bronzer till ansiktet, badskum med hjärtan i, mascara, kajalpenna, anti age-kräm, handmask (med vantar i) och ett puder.

  Livet på en pinne :) ♥

  - Annons -
  Föregående artikelFin vardagssminkning
  Nästa artikelRomantiska sminkningar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Åh vilken dröm att gå på detta! Tycker verkligen att Hoola Zero Tanlines Body Bronzer från Benefit lät väldigt intressant, låter som något för mig då jag inte gillar att kladda allt för mycket med BUS! :D

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish