Pumpflaskor och skruvpennor

  - Annons -

  Jag har precis haft en mejlkonversation med en tjej som fått produktionsfel på en ögonskuggsprimer hon köpt av mig, det är en pumpflaska men pumpen fungerade inte. Det hela slutade med att hon idag skrev ”Bad min kille kolla på den, och efter säkert 5 minuters pumpande så kom det” och efter lite snuskiga skämt om det så satte jag mig framför spegeln för att göra dagens sminkning.

  Jag skulle då testa en ny ögonbrynspenna med stift som man skruvar upp, men hur mycket jag än skruvade så blev stiftet inte längre! Och med primer-konversationen färsk i huvudet så tänkte jag ”det kanske tar ett tag innan skruvfunktionen kommer igång” och satt och skruvade i 5 minuter….

  …. innan jag insåg att det var en penna som ska vässas! Plastgrejen jag skruvade på var bara en löstagbar plastgrej som visade vilken färg pennan har, haha.

  IMG_7090

  Ungefär så här var mitt ansiktsuttryck då :)

  - Annons -

  Bortkastade minuter kanske, men jag är bara glad att jag insåg det innan jag mejlade företaget och berättade om ”produktionsfelet på min ögonbrynspenna” haha!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Haha, ja man känner sig lite dum när man försöker och försöker och tillslut inser att man gjort fel hela tiden. :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish