Rädda misslyckad permanent makeup!

  - Annons -

  Creativemakeup.se har gjort en makeover på sin hemsida och nu finns det många fler bilder att titta på i galleriet, jättekul!

  Jag har alltid varit fascinerad av permanent makeup, men de flesta har bara sett skräckexempel och ser bara dom framför sig när man nämner någonting om att tatuera smink. Och det är faktiskt otroligt vanligt med oseriösa tatuerare, så det är jätteviktigt att välja en bra salong när man ska göra något så betydande som tatueringar i ansiktet!

  Annika på Creative Make Up blir jätteofta kontaktad av ledsna personer som fått sitt ansikte förstört av tatuerare som inte vet vad dom håller på med. Så himla hemskt!

  Och det handlar inte bara om tatueringar för 200 kronor utomlands, de flesta skräckexempel som Annika får rädda har blivit tatuerade i Sverige, flera stycken bara i Uppsala. Och det var inte länge sedan en person med jättefula ögonbryn kom till salongen och hon hade bara betalat 200 kronor mindre än vad Annika tar. Det är ju helt sjukt!

  Hur som helst, här kommer ett gäng bilder på korrigeringar som Annika har gjort på tatueringar som är gjorda på andra salonger! Observera att tatueringarna är mycket mer mörka och skarpa direkt efter tatuering än vad dom kommer se ut när dom har läkt:

  - Annons -

  permanent-makeup-korrigering-läppar

  Läpptatuering gjord på en hudvårdssalong i Helsingborg, en salong som ser fin och professionell ut. Kunden önskade ljusrosa läppar, men tyckte efter första gången att färgen inte syntes alls och ville ha lite mer färgstarkt återbesöket. “Vi blandar i lite blå färg, då blir nyansen mer intensiv” var svaret hon fick och sedan gick hon hem med dessa gråblåa läppar.

  Det kommer krävas fler behandlingar innan läppen blir helt snygg!

  permanent-makeup-korrigering-3

  Finns fem fel…. eller typ tusen! Vad hände här? Jag får panik. Den här kunden hade tatuerat sig i Polen.

  permanent-makeup-remover

  Formen på förebilden ser typ ut som en mörkgrå daggmask… Här har Annika använt borttagning också för att kunna göra en finare form.

  permanent-makeup-korrigering

  permanent-makeup-ögonbryn-korrigering

  Alla dessa tatueringar är gjorda i Sverige förutom den åttakantiga brynformen som var gjord i Polen.

  Varför vill man ens jobba med permanent makeup om man inte kan? Folk som är mer intresserad av att ta betalt än göra ett bra jobb. Vet ni att en utbildning i permanent makeup oftast bara är två dagar? Och man behöver ingen kunskap innan heller.

  - Annons -

  Annika är makeupartist i grunden och jobbade som “vanlig makeupartist” i 3 år innan hon 2006 började jobba heltid med permanent makeup. Så hon har jobbat heltid med detta i snart 10 år!

  Med andra ord – Om du inte orkar vänta på lediga tider, om du vill ha det gjort innan semestern, om du väljer det billigaste alternativet, ha då i bakhuvudet att dessa val kan förstöra din semester och kommer bli tredubbelt så dyrt att fixa till om det inte blir bra!

  Sätt inte kvalitén på spel när det handlar om era ansikten ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish