Rea på Parfym-klick

  - Annons -

  Jag har tidigare skrivit om skönhetssidan Parfym-klick.se, en hemsida med massvis av billiga parfymer, skönhetsvård och smink!

  Det är galet att dom kan ha så billiga priser, men dom garanterar 100% äkta märken. Jag tror det är om något märke ändrat design på förpackning eller utgått ur sortimentet, så köps alla ”rester” av Parfym-klick.

   

  Det var därifrån jag köpte min marinblå mascara från Elizabeth Arden –  som jag älskar! På parfym-klick kostar den 62 kr, och på Kicks 310kr (!) Dock har inte Kicks den marinblå färgen.

  Även min guldglittriga eyeliner från True Gold är köpt på sidan, den guldiga nyansen är slutsåld men det finns en svart med glitter i som jag är enormt sugen på också. Kostar bara 45kr!

  - Annons -

   

  Hur som helst, det jag vill komma till är att Parfym-klick nu även har sommarrea, på alla dessa redan billiga priser!

   

  Märket St. Tropez blev bäst i test på mitt eget brun-utan-sol-test!

  Denna Body Creator från Shiseido kostar runt 500-lappen på de flesta ställen, med uppdaterad förpackning. Här får man samma innehåll för flera hundralappar billigare!

   

   Lite torsdagstips för de shoppingsugna! :)

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish