REA – Sanctum Balsam för torrt hår!

  - Annons -

  Jag sitter här nyduschad och kan i vanlig ordning inte sluta ta på mitt lena hår som alltid känns så mjukt och härligt efter duschen tack vare Sanctums schampo och balsam, underbart! Perfekt tajming nu också då jag precis tänkte berätta för er att jag rear ut Sanctums balsam för torrt hår för bara 79 kronor (!) istället för ord. pris som ligger på 139 kronor!

  Jag säljer ju bara produkter som jag har testat ordentligt och tycker är bra, men utöver det så försöker jag även ha ett så naturligt och ekologiskt sortiment som möjligt.

  Det tar lite längre tid att hitta de perfekta produkterna, för många naturliga produkter som är bra mot miljön funkar som skräp, medan många syntetiska produkter funka bra med blir skräp, bokstavligt talat. Om ni hänger med på hur jag menar. Och produkterna som klarar båda delarna hittar ni på Byher.se :)

  Men i och med detta så innebär det också mer jobb för mig. För vissa (inte alla) naturliga produkter har inte lika lång hållbarhet på lagerhyllan, så man måste hela tiden ha koll på alla utgångsdatum! Det blir ju så, när saker inte är proppade med konserveringsmedel :)

  Därför blir jag nu tvungen (till er lycka förhoppningsvis) att rea ut några av Sanctums balsam som går ut nu i maj 2015!

  - Annons -

  balsam1-balsam-rea

  Sanctums balsam innehåller 100% naturliga ingredienser varav 95% är ekologiskt certifierade! Det återfuktar torrt, sprött och svårhanterligt hår, och ökar hårets naturliga glans!

  Balsamet gör det lätt att reda ut håret, och det blir riktigt lent, mjukt och härligt! Innehåller naturliga ingredienser så som t.ex kamomill, lime, aloe vera och rosmarin, som hjälper dina hårsäckar att må bra och ger dig ett hälsosamt hår samtidigt som de balanserar fukt.

  Ingredienser och egenskaper:
  Behentrimonium Methosulfate (från Rapsoljan): Utreder ditt hår på skonsammaste sätt.
  Lemon Myrtle Oil: Bakteriedödande, lugnande och uppfriskande.
  Chamomile Flower Extract: Vårdande och lugnande för skalp och hår.

  Köp balsamet här! :) ♥

  - Annons -
  Föregående artikelBeautiful smokey eyes
  Nästa artikelNya Paese-ögonskuggor!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej Helena!
   Måste bara säga att jag älskar din blogg, jag undrar om du skulle kunna skriva m dina bästa vattenfasta mascaror? Jag måste ha vattenfast mascara annars svettas,gråter eller regnar den av. Dock så har jag svårt att hitta någon med bra volym och längd som inte ruinerar mig. Skulle vara så hjälpsamt om du kunde komma med lite tips!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish