Recension: Maybelline Tattoo Brow Pomade

  - Annons -

  Jag har varit jättenyfiken på att testa Maybelline Tattoo Brow Peel-off som är en blandning av brynfärg och brun utan sol för ögonbrynen och därför färgar både strån och hud. Jag fick pressutskick på dessa för väldigt länge sedan men det har inte blivit av – förrän nu!

  Meeen det får bli en liten teaser, för allra först har jag testat deras brow pomade i samma tatto-serie som alltså är helt vanligt smink, en brow pomade som ska sitta som berget och även vara vattenfast – därav “tattoo-namnet”.

  Så idag får ni alltså en recension på Maybelline Tattoo Brow Pomade (reklamlänk) och inom kort får ni recension på peel off-produkten också!

  Vad är Maybelline Tattoo Brow Pomade?
  En brow pomade i tre färger som är gnuggsäker, vattenfast och ska hålla i 24 timmar.

  - Annons -

  Är jag snobbig som stör mig på att klistermärket inte sitter i mitten av burken?

  Burken innehåller 3,5 ml. Kan jämföras med “klassikern” från Anastasia som innehåller 4 gram. Vet inte om 1 ml brow pomade väger 1 gram dock (?) men antar att det är ungefär lika mycket innehåll i dom båda.

  Det medföljer en borste med snedställd pensel på ena sidan och en spiralborste på andra sidan. Den är faktiskt bra! Oftast brukar penslar som medföljer vara så dålig kvalité att jag slänger dom direkt, men inte denna :)

  Nyanser
  Pomaden kommer i tre nyanser, Taupe, Medium Brown och Dark brown.

  Eftersom den bara finns i tre nyanser hade jag önskat lite större skillnad på Medium och Dark, men nyanserna är fina i alla fall!

  Jag kan vara kräsen på taupe-nyanser men den här var bra, lagom mörk/ljus och tillräckligt kall samtidigt som den inte blir onaturlig eller dassig.

  - Annons -

  Formula
  Pomaden är väldigt krämig vid applicering och torkar lagom snabbt vilket gör den enkel att applicera både skarpt och mjukt, vilket man föredrar.

  Hållbarhet
  Jag testade hållbarheten på handen och den håller absolut vad den lovar på den punkten! Man kan hålla handen under rinnande vatten och gnugga samtidigt, och ändå höll det! Varför brynen ska hålla i 24 timmar förstår jag dock inte, man ska alltid tvätta bort sminket på kvällen enligt mig ;)

  Sen ska det ju tilläggas att dom flesta brynpomader håller ganska bra, så det är inget superunikt för den här typen av produkt.

  Här ser ni före och efter! Visst blir det ett ganska naturligt resultat?

  Jag inser nu när jag fotar mina ögonbryn så nära som jag inser hur mycket min bryntatuering har bleknat, det är bara en svag skugga där under nu.

  Sammanfattning: Prisvärd för mängden innehåll och är både lättapplicerad, ger ett fint resultat och en lång hållbarhet. Hade varit roligt med fler nyanser men man spar en hundralapp jämfört med t.ex. Anastasias så såvida man inte är kräsen på exakt nyans så är denna absolut värd!

  Maybelline Tattoo Brow Pomade (reklamlänk) kostar 159:- på t.ex. Lyko.se :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -

  - Annons -
  Föregående artikelSmokey eyes i grönt & glitter
  Nästa artikelOrange & gold makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish