Redken All Soft

- Annons -

För någon vecka sedan så fick jag hem schampo och balsam från Redkens All Soft-serie, och nu har jag testat dom!

Jag var väldigt nyfiken på dessa eftersom jag använde Redkens hårolja förut och var väldigt nöjd :)

All Soft-serien är till för att förvandla torrt, sprött och kraftigt hår till mjukt, lent, smidigt och glansigt. De innehåller arganolja, avokadoolja, proteiner och aminosyror som reglerar hårets fuktighetsbalans.

Schampot kostar 178,80 kr och balsamet 202,80 kr på nicebeauty.com. De annorlunda priserna beror på att hemsidan är dansk tror jag! Man kan även få rabatt om man köper tre produkter från serien, här hittar ni det erbjudandet!

IMG_3477_1

Min recension efter en tvätt:

* Jag har aldrig riktigt förstått varför många märken gör schampoflaskan större än balsamet, man använder ju lika mycket, om inte mer balsam? Eller är det bara jag? Dessutom kostar balsamet mer, men det kan jag ändå förstå för det är ju olika ingredienser!

* Schampot är krämigt och härligt att använda, och löddrar snabbt och bra. Samma sak med balsamet, krämigt och lättapplicerat i håret. Det gillas :)

- Annons -

* Doften är också god, söt och fräscht utan att dofta någonting specifikt.

* Om jag ska vara petig så gillar inte mina svaga händer att förpackningarna är ganska platta på sidorna, man måste trycka ganska hårt för att få ut produkten, speciellt på balsamet som är lite mer trögflytande.

* Resultatet efteråt är verkligen glansigt och fint! Som beskrivningen säger så passar detta bra på kraftigt och sprött hår, på mig tyckte jag att det kändes lite för tungt, jag gillar en mer luftig känsla som jag får av Sanctum. Men jag tror att detta kan vara riktigt bra på frissiga svårhanterliga hår :)

IMG_3486_1

Jag säger alltså tummen upp för dessa! Jag personligen kommer nog inte fortsätta använda dom, men min mamma som har tjockare hårstrån testade dom och blev otroligt nöjd, så hon kommer glatt använda slut på förpackningarna :)

Någon av er som testat?

- Annons -
Föregående artikelHot denim
Nästa artikelRecension Paese Liquid Lipstick
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Split Ender Pro – för slitet hår och kluvna hårtoppar

Här kommer en recension av Split Ender Pro som är en apparat för slitet hår och kluvna hårtoppar. Den är så cool! Ibland sitter man...

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

Probiotika, Prebiotika & Mjölksyrabakterier

Idag tänkte jag hör och häpna gå igenom Probiotika, Prebiotika & Mjölksyrabakterier och vad de är bra för! På grund av alla mina halsbesvär...

4 KOMMENTARER

  1. Jag har inte testat dom men var inne på bellbox butik i gränby centrum och vart då tipsad om just all soft så det var lite extra kul att se detta inlägg på din blogg idag. :)
    Jag vill helt klart testa och på bellbox i gränby hade dom dessutom erbjudande på dom men pengarna räcker tyvärr inte till nått nytt den här månaden men det ska helt klart införskaffas när nya pengar börjar komma in. ;)

  2. Jag föredrar Extreme-serien. Doftar gott, reder ut och gör håret luftigt. Jag har skrivit en recension här: http://paivy.se/?p=3925. All Soft tycker jag också är helt okey, men skulle jag köpa Redken igen så blir det Extreme som är snäppet vassare =)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish