Rena sminkborstar snabbt!

  - Annons -

  Jag vet att det inte bara är jag som tycker att det är supertråkigt att tvätta mina sminkborstar, men det måste göras och även fast jag är självdisciplinerad och rengör dom ganska ofta så skulle det behövas ännu oftare. Men ibland finns inte tiden, och ibland finns inte lusten, och ibland har man inte möjlighet att vänta på att dom ska torka.

  (Detta gäller självklart mina privata borstar, och inte dom jag sminkar kunder med som så klart rengörs efter varje användning)

  Bakterier gror snabbt som attan i borstarna, och ju mer smink det är i dom desto svårare är dom att använda också. Men det finns en underbar produkt som är räddaren i nöden mellan tvättarna, och det är No7 Brush Cleaner! :)

  IMG_4329_111

  Den här rengöringen tar bort smink och pigment från borstarna, samt är bakteriedödande och gör dina borstar hygieniskt rena.

  - Annons -

  Rengöringen kommer i en praktisk pumpflaska, och innehåller 185 ml.

  IMG_4338_111

  1. Ta fram två bitar hushållspapper.
  2. Lägg borsten mot pappret och pumpa ut rengöring direkt på borsten.
  3. Rengör borsten genom att svepa runt på det fuktiga pappret, tills borsten blir ren. På stora och väldigt sminkiga borstar kan det behövas lite mer rengöring och papper.

  IMG_4341_111

  4. Ta en torr bit papper och torka stråna på borsten.
  5. Borsten är fuktig en stund, men torkar betydligt snabbare än när man tvättar dom med vatten och diskmedel. Efter ca 15 minuter går det bra att använda borstarna igen, och då är dom rena och fräscha!

  IMG_4348_111

  Jag har fått pressprov på den här rengöringen från international.boots.com (som nu har börjat skicka till Sverige också) och där kostar rengöringen ca 100:-.

  Två tummar upp säger jag, helt klart! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej Helena!
   Ville bara säga att jag beställde Paeses faceprimer för torr hy på ByHer häromveckan, och jag är så OTROLIGT nöjd och glad så det är inte klokt!! Äntligen har jag hittat den ultimata primern för mitt fnasiga ansikte, resultatet blir helt fantastiskt fint! Jag vill därför rikta ett stort tack till dig som tipsat om den här toppenbra produkten, och passa på att önska dig en riktigt god jul & ett gott nytt år. Tack också för en underbar, inspirerande blogg :) Kram Frida

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish