Rensa sminkväskan (läs sminkbyrån)

  - Annons -

  I fredags var jag hemma hos min syster Mia som bjöd på mat, och sa till henne att jag skulle behöva någonting som hon hade i min ålder men som inte jag har – en pank lillasyster!

  Hon gav mig alltid en liten slant för att städa hennes lägenhet, rensa hennes garderob och sortera allting i färgordning o.s.v. Och mina sminklådor har blivit helt kaosartade den senaste tiden, och jag skulle verkligen behöva någon som städar och sorterar allting ordentligt för bara en liten peng. Jag har varken tid eller lust själv.

  Vet ni vad hon svarade?

  ”Det som är bra med storasystrar, det är att vi inte behöver betalt.” 

  IMG_1224_111

  - Annons -

  Förstår ni så bra jag har det! Jag vaknade för tredje dagen i rad av att Miska hade gjort klart frukosten som stod färdig på köksbordet. Och efter bara någon timme kom Mia hit och nu står hon och rensar och städar lådorna för fulla muggar!! :) ♥

  Hon torkar till och med av produkterna så att dom inte är smutsiga på utsidan!

  Jag sitter bara bredvid och jobbar med mitt, och det enda jag behöver tänka på är att hålla Jon Henrik-listan igång på Spotify och fylla på hennes kaffekopp med jämna mellanrum så är hon nöjd :)

  IMG_1173_111

  Så här såg det ut i början när hon hade torkat av och lagt produkterna på en handduk på bordet!

  ”Vad mycket smink” tänker ni kanske nu. Då kan jag tala om för er att det här bara är produkter från de två översta lådorna, och resten är precis lika fulla haha.

  ”Du har inte rensat på länge, säkert mycket gammalt som ska slängas” tänker ni kanske istället. Nä, inte det heller. Jag rensade bort allt gammalt + sådant som jag inte använder (ligger hos mamma istället) senast i somras, så det mesta är helt nytt som har fyllts på under hösten/vintern :)

  Men snart är det superfint här! Mia är väldigt noggrann och duktig och har fixat massa burkar och grejer så att man delar av lådorna. Översta lådan är enbart olika smålådor med Paese-produkter.

  Ibland har man det bra ;)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish