Revitalash – Fransnäring

  - Annons -
  Jag är enormt sugen på att testa Revitalash, en näring som gör fransarna både längre och tätare!

  Det är en genomskinlig vätska som man penslar på längs franskanten varje kväll.

  Intressant att veta är också att den framstods av en doktor som ville hjälpa cancerpatienter att få tillbaka sin hårväxt!

  Jag har inte testat Revitalash själv, istället tänkte jag berätta vad Annika på Creative Make up tycker om produkten!

  Annika valde att bara behandla ena ögat först, för att verkligen se skillnaden. Hon valde då höger öga, eftersom hon hade kortare och glesare fransar där sedan innan.

  Hon såg resultat efter 10 veckor (2-10 veckor ska det ta enligt produktbeskrivningen)

  Det började med att fransarna i ytterkanten blev längre. Efter ett tag märktes skillnad på alla! Sen tyckte jag att fransarna på mitt tidigare ”bästa” frans-öga såg jätteynkliga ut. Det var till och med folk som frågade om jag hade sminkat ENA ögat!”

  - Annons -
  13 veckor efter Revitalash.

  14 veckor efter Revitalash
  (Nu blev fransarna nästan för långa, då dom slog i glasögonen)
  Jag har även hört att Neulash också fungerar bra (Min syster Mia har testat både Neulash och Revita, och tycker effekten på båda är snarlika) Har hört att Neulash är starkare och verkar lite snabbare. Men i och med att den är starkare är det också större risk för reaktioner.
  Och Annika hade hört om personer som börjat ”fjälla” lite i franskanten och att det blivit irriterad. Detta är dock ingen säker källa.

  Revitalash kostar 1295:- eller 795:- beroende på storlek på flaskan. Det låter svindyrt, men produkten är jättedryg. Den stora räcker i ca 6 månader om man använder den dagligen (ca 25 veckor)

  Och när fransarna väl har växt till sig så behöver man inte pensla varje dag, det räcker med några gånger i veckan. Och då räcker den såklart ännu längre!

  Revitalash finns Creativemakeup.se
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish