Revitalash vs. Xlash

  - Annons -
  Jag kan bara yttra mig säkert om produkter som jag själv har testat, dessutom fungerar vissa saker olika på olika personer.
  Men när det kommer till produkter som rör känsliga områden som t.ex. ögonen, då ska man vara riktigt försiktig!!
  Jag läste nyss på DennisM’s blogg att han kände en tjej som fick så svullna ögon att hon knappt kunde se på två dagar, efter att ha använt Xlash.
  Jag har även hört folk som har börjat flagna lite, och till och med tappat fransar då de använt Neulash. Och min syster fick röda ögon i början då hon använde Revitalash, men kände ingenting av Neulash.
  Det jag försöker säga är – Lägg hellre lite mer pengar på en bra produkt, och minska riskerna för en reaktion, och vad jag förstått även nivån på reaktionen! Lite rödögd eller knappt kunna se, det säger sig själv.
  Mina ögon före och efter.
  Och fransarna står sig fortfarande, fast jag nästan har slutat använda Revitalash!
  Dessutom är Revitalash framtaget av en läkare, som ville hjälpa cancerpatienter att få tillbaka sin hårväxt. Vilket i mina öron låter som en mer genomtänkt produkt, som borde vara mer säker att använda.
  Man får vad man betalar för!
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish