Rödrosa läppar steg för steg (Måla läppstift tips)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Dagens makeup är ingen tutorial på ögonmakeup, utan en steg för steg-beskrivning på hur jag har gjort mina läppar. Den här är mitt nya favorit-sätt att sminka läpparna på, såå snyggt, så hållbart och extremt enkelt att bättra på snabbt utan spegel.

  Det jag har på läpparna är läppenna i konturerna, vilket ger en skarp läppform och enkelt att måla utanför som jag gör så mycket (eller jag följer bara min tatuering men det är långt utanför min naturliga läpp). Läppenna håller så himla bra och när man målar en bit från munnen så behöver man(inte jag i alla fall) bättra på konturerna en enda gång på hela dagen. För konturerna nuddar aldrig när jag äter/dricker o.s.v. så det sitter från morgon till kväll.

  Sen på resten av läpparna har jag ett färgat läppbalsam:
  ♥ Så mjukt och skönt på läpparna och väldigt vårdande
  ♥ Ger en snygg ombré-effekt till den starka läppennan
  ♥ Pigmentet “färgar av” sig lite på läpparna så även när krämen försvinner så har man lite färg kvar på läppen, så det ser ljusare ut men aldrig sådär du-behöver-bättra-på-ditt-röda-läppstift utan läpparna har fortfarande en snygg ombré-färg.
  ♥ När man bättrar på så går det galet snabbt med bara lite mer läppbalsam, man behöver inte ens spegel.

  - Annons -

  Bassmink:
  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base Matte
  Concealer – gloMinerals Under Eye Concealer (beige)
  Foundation – gloMinerals Pressed Base Foundation (Golden Medium)
  Contouring – Paese Bronzing powder (1m)
  Rouge – gloMinerals Powder blush (papaya)
  Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Brynpennor – gloMinerals Micro Brow Liner (Raven)
  Bryn-fibrer – Maybelline Brow Precise Fiber Filler (Soft Brown) (adlink)

  Läppenna – Benecos Natural Lip Liner (Red)
  Läppbalsam – Pixi Shea Butter Lip Balm (Ripe Raspberry)

  Kring ögonen har jag bara sotat med brun ögonskugga, Paese Kashmir Eyeshadow (604) och avslutat med mascara, Magnetic Lash Mascara. Min vattenlinje är alltid så där ljus eftersom jag har tatuerat inliner :)

  1. Markera läppens kontur med en pigmentrik läppenna, Benecos Natural Lip Liner (Red)
  2. Tona in färgen lite genom att “dutta” med pennan och vara lätt på handen
  3. Färgat läppbalsam innerst på läppen och lite på läppennan, men inte hela vägen ut till konturen, Pixi Shea Butter Lip Balm (Ripe Raspberry)

  Klart!

  Läppbalsamet är mörkrosa och blir en jättefin kontrast till det röda, skär sig inte alls.

  Sen brukar jag alltid bita av lite överflödigt läppbalsam på en pappersbit, men det är valfritt, när jag bättrar på sen så brukar jag inte göra det.

  - Annons -

  Fint va? Ett jättesnabbt sätt att göra sin sminkning lite mer piffig utan att det behöver ta tid och precision.

  Dessa läppar såg ni i min senaste sminkning också, tycker det är såå fint :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish