Roséglittriga naglar

  - Annons -

  Jag brukar inte blogga så mycket om nagellack för jag tycker inte själv att det är så roligt att läsa om – så har bara antagit att ni som läser inte heller gör det? Även fast det är ganska kul att blogga om å andra sidan :) Vill ni har mer sånt så hojta till!

  Men nu kan jag inte låta bli för jag har två nya favoriter som gör att jag älskar mina naglar trots att jag precis blivit tvungen att klippa av dom helt.

  Jag har gjort akrylnaglar på mig själv ganska länge nu (inte förlängning utan bara förstärkning) vilket resulterat i att alla mina naglar blev såå långa och fina!

  Klipp till: Jag höll på med ved en hel helg (ej nagelvänligt) och när 3:e nageln gick sönder så långt in att det blev sår och jättemånga hade sprickor långt in så insåg jag att jag måste klippa av allihopa om jag skulle kunna fortsätta med veden – och utan att göra illa mig mer.

  Sagt och gjort! När man haft långa naglar länge så himla ovant när dom blir korta! Det är som att man plötsligt har hälften så långa fingrar haha.

  - Annons -

  Det är också helt olika typer av nagellack som jag trivs i om jag har långa jämfört med korta. När jag har korta naglar så gillar jag färger som är ljusa, metallic och glitter snarare än färgstarka nyanser. Jag vet inte varför, det är någonting jag tycker på mig själv bara:)

  Så när jag fick det senaste pressutskicket från IsaDora som heter Galactic (hur fina produkter som helst för övrigt, kolla in den senaste kollektionen här!) så satte jag mig direkt och började måla med dom nya nagellacken!

  Det var lite roligt för under Halloween så hade jag långa, svarta naglar med silverglitter och glitter är ju så extremt jobbigt att ta bort med remover så då sa jag till Miska ”aldrig mer glitternagellack!!”.

  …Sedan kom pressutskicket och det första jag tog upp ur pressutskicket var ett guldglittrigt nagellack och då sa jag ”nej inte glitter, inte igen” meeen när jag 2 sekunder senare tar upp den rosé-metalliska nyansen 408 Galaxy Rose tillsammans med rosé-glitterlacket 921 Cosmo Rose så kunde jag bara inte hålla mig!!

  Såå fina färger ihop!

  Glittret på naglarna är mycket, mycket finare i verkligheten än på bild, typ tusen gånger finare, men det rosa glittret tillsammans med denna metalliska roséfärgen är ju verkligen den finaste kombon!!

  Och nu när jag inte har akryl på naglarna samt det faktum att dom är jättekorta så blir vanliga nagellack avskavt i kanterna extremt fort, men glitter sitter ju mycket bättre så det är också ett plus!

  Med andra ord, det enda negativa är att det är jobbigt att ta bort MEN det här är så fint så jag vill inte ta bort det haha. Och glitter lurar ju ögat lite också så om man bara fyller på utan att göra om helt från början så ser det inte heller konstigt ut även om det egentligen är ojämnt. Så fördelarna överväger nackdelarna ;)

  - Annons -

  Jag hade önskat lite mer glittermängd jämfört med genomskinligt lack. Man får ganska mycket lack om man vill ha mycket glitter vilket gör att torktiden blir väldigt lång. Men det är ingen deal breaker och förutom det så får båda nagellacken full pott!

  Dom här naglarna kommer jag nog ha enda fram till 2019 känns det som just nu, love, love, love! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish