Sexy Black Mascara

  - Annons -

  Golden Rose Mircale Lash Mascara blev slutsåld på kort tid, ett positivt problem för mig men synd för er som inte hann!

  Men det finns en till mascara från samma märke som också ger ett riktigt bra resultat, och det är Golden Rose Sexy Black Mascara som är en perfekt volymmascara – den funkar även jättebra för er med korta ögonfransar :)

  221 - kopia

  Den stora skillnaden på mascarorna är borsten, den här unika borsten är väldigt rundad i toppen vilket gör det lätt att komma åt även de korta stråna exempelvis i ögonvrån, samt enkelt att jobba lite extra med vissa strån som ligger tokigt eller behöver mer volym utan att det kommer mer mascara på fransarna bredvid.

  Detta är perfekt för mig som både har många korta strån (mina tappade fransar under min dåliga fransperiod börjar växa till sig) samt alltid har ganska bångstyriga fransar som vill lägga sig kors och tvärs.

  - Annons -

  221

  Jag applicerar först mascara som vanligt och då även med den smala delen av borsten som ger väldigt mycket volym, och sedan finslipar jag med enbart den rundade delen. Man kan arbeta mycket utan att få ett klumpigt resultat, och en doppning i mascaran räcker till båda ögonen på mina fransar.

  IMG_2221

  Mascaran ger både separation, längd och volym, samt håller hela dagen utan att smula eller kladda.

  Kostar 119 kr och finns att köpa här!

  IMG_2217

  Hoppas ni ser bra trots allt annat smink under som stör, kolla längden på fransarna från fransraden och inte från eyelinern som hjärnan gärna automatiskt vill göra :)

  IMG_2259_111 - kopia

  Fint va? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  Två tummar upp! En volymmascara som passar både personer med långa och korta ögonfransar.Sexy Black Mascara
  sv_SESwedish