Shiseido Mattifying Compact Foundation

  - Annons -
  Fick ett foundationprov av syster Mia som fått det när hon beställt från eleven.se. Man får alltid en påse med tester därifrån vilket jag tycker är superkul! Fick det jag med när jag vann min 180 palett :)
  Detta är ett matt kompakt foundationpuder från märket Shiseido. Det täcker bra och håller sig matt!
  Vet dock inte vad jag tycker om appliceringssvampen som medföljer (till höger på bilden) Den är skön och så, men så liten att det är svårt att lägga foundation i hela ansiktet. Står man i fel ljus finns det risk att det blir fläckigt.
  Kan ju hända att det är en mindre svamp i provet också, och att det blir lättare när man får en större. Men annars kan man ju bara använda någonting man har hemma!
  Kostar dock 450 kr + frakt vilket är lite saftigt enligt mig.
  Men man får ju vad man betalar för!
  - Annons -
  Föregående artikelIsadora 35 Pearls – Sminkning 2
  Nästa artikelGlad Valborg!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish