Skarp eyeliner – Paese Penliner med duo-udd

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Idag tänkte jag visa er en skarp eyeliner med Paese Penliner och berätta mer om hur den fungerar och hur du lättast använder den!

  Jag gör ofta eyeliner med krämeyeliner eller svart skugga med fuktad pensel eftersom jag tycker det går snabbt och enkelt, men det blir ju aldrig sådär knivskarpt som en flytande eyeliner!

  skarp eyeliner

  BAS:

  Ansiktsprimer – glo Skin Beauty Tinted Primer (Medium)
  Concealer – glo Skin Beauty Under Eye Concealer (Golden)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Skin Beauty Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (57)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Fräknar – Benecos Eyebrow Designer (Gentle brown)

  Brynpenna – Benecos Eyebrow Designer (Brown)
  Bryngel (+ vårdande) – Refectocil Styling Gel

  - Annons -

  Läppstift – Paese Argan Oil Lipstick (33)

  Vilken flytande eyeliner är bäst?

  Vad man gillar att använda för en skarp eyeliner är 100% smaksak, men många tycker att en filtpenna (alltså som en tuschpenna) är den enklaste av alla flytande varianter.

  En filtpenna kan vara lättare p.g.a. att det kommer lite mindre eyeliner per drag jämfört med om man har en pensel som är hel dränkt i eyeliner – då krävs mer precision. Men med en filtpenna så kan man bygga upp en skarp eyeliner lite åt gången.

  Det jag tycker är nästan viktigast med en flytande eyeliner och som dessutom inte är helt lätt att hitta, det är en eyeliner med lång hållbarhet! Många är vattenfasta men färgar ändå av sig på ögonlocket när huden blir lite oljig under dagen. Men Paese Penliner som jag ska visa er idag håller jättebra, vattenfast och gnuggsäker!skarp eyeliner product

  Vad är Paese Penliner?

  En filtpenna är en lång udd som är dränkt i eyeliner. Vissa tror att skaftet är fyllt med flytande vätska men så är det alltså inte.

  När vi lagerhåller dessa så förvarar vi dom liggandes för längre hållbarhet. Man bör aldrig förvara pennan med udden ståendes uppåt för då kan spetsen bli torr eftersom vätskan rinner neråt. Men min öppnade penna hemma förvarar jag ståendes med udden neråt mellan användningarna.

  Eyelinern innehåller glycerin som återfuktar huden, samt D-Panthenol som lugnar och återfuktar huden, verkar antiinflammatoriskt då den hämmar tillväxten av bakterier. Kan också hjälpa mot klåda. Samt aloe vera, solrosolja och E-vitamin.

  Paese Penliner har duo-udd vilket tog flera år för mig att komma på vad det betyder haha. Det är alltså så att när pennan börjar ta slut eller om den har blivit lite sliten så kan man försiktigt ta tag i udden, dra ut den ur pennan och vända den! Då får man en helt ny och fin udd igen :) Som två pennor i en!

  Här är den alltså, den dränkta udden.

  - Annons -

  Det ser ut som att man får lite eyeliner för pengarna men den räcker i väldigt många användningar!

  Sen beror det ju på hur mycket eyeliner man vill ha, den här är främst riktad till personer som gör en linje längs fransraden och ev en liten eyelinervinge. Personer som dagligen gör en bred skarp eyeliner med stor vinge föredrar en annan eyelinertyp där man får mycket kräm på en gång.

  skarp eyeliner ögon

  Paese Penliner är matt i tonen och här har jag även gjort en skarp eyeliner vinge för att visa er hur det blir :)

  skarp eyeliner steg för steg

  ÖGON:

  Denna eyeliner heter som sagt Paese Penliner.

  1. Måla eyelinern längs fransraden så nära dina egna fransar som möjligt. Jag gör tunnare i innerkant och gradvis lite bredare från mitten och utåt
  2. Måla eyelinervinge. Detta steg kan bli ett eget inlägg i sig, men mina enklaste tips är 1. måla i ungefär samma lutning som undre fransraden och 2. bind ihop med övriga eyelinern med en väldigt mjuk linje.
  3. Svart mascara på överfransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  Min vattenlinje är tatuerad ljus. Så för exakt samma ögon så kan man komplettera med glo Skin Beauty Eye Pencil (Peach) också. Eller tatuering på min salong i Uppsala ;)

  skarp eyeliner med läppar

  Hoppas inlägget var till hjälp!

  - Annons -

  Kram ♥

  Läs även: Eyeliner utan vinge + glitter

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish