Skillnad på primer och primer

  - Annons -

  Som ni vet så älskar jag gloMinerals produkter, har hittat många guldkorn där som jag alltid har i sminkväskan!

  Jag har ju även börjat sälja detta märke i webshopen, dock bara vissa utvalda delar (det kommer fler dock)

   

  Det är nämligen så att jag bara säljer grejer i webshopen som jag gillar, sen handlar produkter mycket om smaksak också men jag skulle aldrig kunna lägga ut en produkt som jag inte kan stå för.

  En ögonskuggsprimer är en det jag saknar mest i shopen, det känns ju så tokigt att jag säljer massvis med ögonskuggor men ingen ögonprimer.

  - Annons -

   

  Jag skulle kunna sälja gloMinerals primer också, men det är en sån grej som jag inte kan stå för då jag egentligen tänker “gå till Kicks och köp Lumenes primer istället, som till och med är tre gånger billigare.”

  Dessutom gillar jag Lumenes förpackning mer, då man enkelt trycker ut så stor mängd som man behöver istället för att kladda i en burk.

   

  Till vänster – gloMinerals Lid Primer (299kr på Eleven.se)

  Till höger – Lumene Eye Shadow Primer (109kr på Kicks)

  Ja ni ser ju skillnaden själva, Lumenes primer gör ögonskuggan MYCKET mer färgstark än gloMinerals. Och ändå kostar gloMinerals ca. tre gånger så mycket!

  Jag kan förtydliga lite kortfattat att gloMinerals förmodligen är framtagen för just deras ögonskuggor, så primern behöver i sig inte vara dålig. Ögonskuggan på bilden är från IsaDora.

  - Annons -

   

  Det ska även tilläggas att Lumenes ögonprimer är den jag alltid använder, jag älskar den!! Då kan man gotta sig i billiga ögonskuggor, och sminkningen blir ändå riktigt fin och håller dessutom hela kvällen :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish