Skönhetslöften

  - Annons -

  Nu är det dags för ett nytt år, med nya friska tag!

  Nyårslöften är väldigt vanliga, men eftersom jag har en skönhetsblogg så tänkte jag dela med mig av alla mina skönhetslöften istället :) Även jag som är ganska noggrann jämfört med många, har områden jag skulle behöva ta tag i:

  * Bättre hårvårdsrutiner. Jag är ganska snäll mot håret redan, då jag sällan fönar, plattar o.s.v. Men min hårvårdsrutin är inte det bästa, jag har så känsligt hår som lätt blir slitet. Mer hårinpackningar och bättre schampo och balsam!

  * Fixa håret mer. Jag sminkar mig snyggt varje dag, men jag skippar alltid håret. En stram tofs eller rufsigt utsläppt är min melodi. Men under 2014 ska jag försöka intressera mig mer på frisyrer, uppsättningar och håraccessoarer!

  * Få pli på huden kring naglarna. Mina nagelband är fina, men huden bredvid är alltid för torr. Nagelolja tre gånger om dagen är domen min nagelsalong gett mig! Det har jag slarvat med en del om man säger så ;) Inte så viktigt kan man tycka, men det gör så att nagelförlängningen släpper från min riktiga nagel, och det vill jag ju inte.

  - Annons -

  * Sluta bita på läpparna.

  * Tatuera ögonbrynen större! Och kanske amorbågen på läpparna också, bra sugen…

  * Ha högklackade skor oftare. Jag har ofta klackar, men jag känner att jag börjar bli lite vardagslat och väljer allt för ofta platta skor istället. Jag känner mig snyggast i klackar, och därför bör jag ha det oftare :)

  * Lediga söndagar. Jag är sällan helt ledig, har jag förberett alla inlägg för nästa dag så börjar jag förbereda nästa efter det. Kommentarer och mail har jag alltid koll på, och det finns alltid någonting att göra för att jobba mig framåt med webshop och företagande. Men de få dagar detta år som jag verkligen tagit mig i kragen och vilat helt (både psykist och fysiskt) så har jag mått så bra dagarna efter, och det syns även på utseendet! En pigg och glad tjej, är en snygg tjej.

  Jag och bästa Frida förra nyårsafton.

  Har ni några skönhetslöften? :)

  - Annons -
  Föregående artikelGlitterspray för håret
  Nästa artikelRosa partysminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish