SM i Makeup – Video

  - Annons -

  Som ni säkert minns så var jag och kollade på SM i Makeup 2013 i början av oktober, superduktiga Annika Söderlund som har gjort alla mina sminktatueringar vann vilket var jätteroligt! :

  SHR som anordnar tävlingen har precis släppt en film från dagen, som jag tänkte dela med mig av!

  Här ser ni modellerna mycket bättre än när jag la ut mina bilder, och det roligaste enligt mig är att få se förberedelserna och själva sminkandet på nära håll.

  Men man va bra trött på rosa och gulligull när man gick därifrån haha, temat var Call me cupcake och det var en väldigt söt blandning bland modellerna kan jag säga. Annika var den enda som hade en annan tolkning än att försöka efterlikna en cupcake så mycket som möjligt :)

  - Annons -

  Jag själv syns i videon lite då och då eftersom jag hade en så bra ståplats precis där modellerna sminkades, redo med kameran hela tiden!

  Men fy så man ser ut när man inte är medveten om att man filmas, tycker alltid att jag ser så himla ”borta” ut, typ vilsen haha. Jag som hade full fokus ;)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish