Små lockar med Mini Beach Waver

- Annons -

Jag fick otroligt mycket komplimanger för mitt hår i lördags, och jag kände mig verkligen supersnygg i det också :)

små-lockar

Lockarna är gjorda med en mini-vågtång “Mini Beach Waver” som gör små våglockar i håret. Det tog ganska lång tid, för man kan inte ta så stora slingor i taget, men det var helt klart värt det och lockarna höll hur bra som helst hela kvällen och natten!

HH Simonsen Rod VS5 Go Mini Beach Waver kostar 599 kronor på Eleven.se!

Vi lockade håret redan klockan 10 på morgonen, för lockarna är snyggast när de har lagt sig lite. På den här bilden hade jag haft dom i ca 5 timmar.

- Annons -

IMG_6047_111

Tången är inte fancy pancy direkt, det går inte att ställa in olika värmegrader, sladden är kort och handtaget blir ganska varmt så man får akta sig så man inte bränner sig.

Men den är väldigt praktisk ändå, man kan använda den till bara luggen eller små delar av håret blandat med andra lockar, och den är liten och tar liten plats vilket är skönt både hemma och när man ska resa :)

hh simonsen wave

Min tång är kvar hos Mia som var så himla snäll och hjälpte mig med håret, så jag kan inte fota en egen bild men här är en bild från Eleven.se så ni ser hur den ser ut :) Den är inte stor alls, typ som min hand ungefär!

Nu ska jag ta en till kopp kaffe och kickstarta dagen :)

Önskar er en superbra start på veckan ♥

- Annons -
Föregående artikelBrown Glam
Nästa artikelBoho makeup
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish