Smink på resan

  - Annons -

  Varje gång jag har åkt utomlands så har jag fixat mig ganska mycket inför kvällarna. Det här är min och Miskas 4:e utlandsresa och för första gången ska jag försöka sminka mig så lite som möjligt och bara vara helledig!

  Men det är svårt att veta innan hur mycket man kommer vela sminka sig, jag tänker ju inte tvinga mig själv att vara omsinkad : ) jag kommer säkert bli sugen på att göra mig lite extra fin i alla fall det vet man ju inte innan. Så jag har ändå packat med mig en del smink ifall att och tänkte visa er vad jag har prioriterat!

  IMG_1226_111

  Ögon: Ögonskuggsprimer, Annikas Favoritskugga, 2st triopaletter, färgglad eyeliner, svart eyeliner, Mascara.

  Ansikte: 2st foundations i olika färger, nedmattande ansiktsprimer, concealer (både ljus och grön), rouge, solpuder, highlighter (egentligen en ögonskugga)

  - Annons -

  Läppar: 2st neutrala läppstift och ett återfuktande nudeläppglans

  Övrigt: Sminkborstar, pincett, brynsax och ögonbrynskräm

  Det slog mig faktiskt inte förrän jag stod och fotade att allting på bilden förutom ögonbrynsprodukterna är från min webshop!! Det var ju lite kul, och ett bevis på att jag säljer mina favoriter!

  Det enda jag glömt lägga fram på bilden är en ögonfransböjare, perfekt då jag färgade fransarna innan jag åkte, då är det bara att böja dom lite så syns dom mycket mer : )

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish