Sminkförvaring

  - Annons -

  Åh jag är så himla glad just nu!!!

  Jag fyller 20 år den 13 juli, och idag kom Miska hem med en för tidig födelsedagspresent till mig- En hög, vit förvaringshurts där jag kan ha alla mina sminksaker!

  Miska och hans kompis är just nu i full gång med att montera ihop den. De svär och svettas, medan jag sitter och planerar hur jag ska organisera allting i lådorna :)

  Finns på Ikea för er som är sugna!

  - Annons -

   

  Kanske borde tillägga för er som inte läst det tidigare, att Miskas lägenhet är så liten att jag i princip inte kan flytta in hit även om jag är här hela tiden. Det finns inte garderobsplats till alla mina saker o.s.v.

  Men eftersom jag ”i princip” bor här så har jag ju såklart ändå en sminkhöra – matbordet! Och även fast jag försöker så är det svårt att hålla ordning på allting, och det blir ganska snabbt ett bombnedslag av smink och skönhetsprodukter! Äter gör vi i soffan.

  Jag har min stora sminkväska där, men den är så full så om jag behöver någonting längst ner så måste jag riva upp allt som ligger i vägen.

  Men nu är det problemet ur världen, och jag tror att Miska nästan är lika glad som jag är! ;) Tänk när vi har råd med en större lägenhet ihop, då ska jag fixa världens finaste sminkrum!

   

  Inspirationen flödar här hemma just nu ska ni veta! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish