Sminkkonsultation online

- Annons -

Igår hade jag en sminkkonsultation med en kund i Göteborg – via Skype! :)

Det är ingenting jag har tänkt på att man kan göra tidigare, men hon mailade mig och undrade om hon kunde få vägledning via telefon eller liknande då hon ska göra sin egen brudsminkning och hade inte tid att åka till Uppsala. Och efter att ha pratat lite fram och tillbaka om olika upplägg så kom vi fram till att en konsultation via videosamtal skulle vara klockrent!

Hon mailade bilder på sig själv innan samt en lista på vilka produkter hon har hemma – en del från min webshop Creativemakeup.se men även en hel del annat. Sen var det bara att tuta och köra!

Vi började videosamtalet med att gå igenom hennes produkter och jag berättade vilka jag tyckte hon skulle välja på den stora dagen, och sedan sminkade hon sig samtidigt jag jag vägledde henne genom att visa mot mitt eget ansikte vilka riktlinjer hon kan tänka på samt hur jag jobbar med sminkborstarna o.s.v.

Det gick superbra allting och hon blev jättenöjd, så kul! Så är det någon av er som är sugen på detta upplägg så maila mig på helena@creativemakeup.se så kan vi boka in en tid, jag har bara testat en gång och det gick galant men vet inte om det skulle kunna vara ett vinnande koncept med fler personer, men why not om ni är intresserade :)

- Annons -

En snabb, suddig print screen från vårt skype-samtal :)

Kram på er!

- Annons -
Föregående artikelPool Glow
Nästa artikelSommar-event på Creative Makeup!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish