Sminkning 70+

  - Annons -

  Min underbara mormor var här på en kopp kaffe precis, och blev samtidigt lite extra piffad inför ett dop hon ska på idag :)

  Det är min kusins barn som ska döpas, men jag har så jäkla mycket att göra så jag stannar hemma och är hundvakt åt mormors åskrädda hund istället, stackarn blir som en geléklump när det åskar, så då kan man ju inte lämna henne ensam ♥

  Här är före- och efterbilder på sminkningen:

  sminkning-70+Mormor brukar inte sminka sig på mycket själv, utan ville se naturlig ut. Och dop är ju inte direkt party heller, så vi gjorde en naturlig sminkning som öppnade upp ögonen och gav en uppiggande effekt utan att man reflekterade över att hon var sminkad.

  Visst blev hon fin? :)

  - Annons -

  smink-mogen-hy

  Jag ljusade upp ögonlocken och undersidan av ögonen, markerade globlinjen med ljusbrun skugga och så lite fransmarkering och mascara på det.

  I ansiktet har jag bara sminkat bort lite rodnader (mest kring näsan) med Zuiis mineralpuder, och lagt på pyttelite rouge på kinderna.

  Sen avslutade jag med läppstift i en mörkare ton än hennes egen läppfärg, som ger lite extra färg till den här annars neutrala sminkningen :)

  IMG_3827_111

  Ni som läste mitt midsommar-inlägg minns att mormor lärde sig att pluta med läpparna då också, det fick hon användning för idag ;)

  sminkning-äldre-person

  Vad tycks? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Man kunde verkligen se att det var din mormor,så lika ni är,lika granna <3 och en jättefin makeup.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish