Sminkning på Mia Törnblom

  - Annons -

  Igår eftermiddag körde jag och Zahra riktigt teamwork här på Creative Makeup By Her! På knappt 1 ½ timme gjorde vi smink & hårstyling på de fyra underbart vackra och inspirerande kvinnorna som med tidningen Må Bra skulle föreläsa för 500 pers på Uppsala Konsert & Kongress igår kväll! :)

  Det var Leila Söderholm, Mia Törnblom, Katarina Althin och kvällens konferencier som blev fina hos oss och som tillsammans föreläste om träning, självkänsla, stil och mode. Blev såå sugen på att avboka våra sista kunder och gå dit och lyssna istället haha.

  Jag gjorde tre av sminkningarna, Zahra gjorde allas frisyrer samt fick äran att framhäva Mia Törnbloms vackra ögon. Titta så fin hon blev:

  12841196_10153318133616689_7666727539367048760_o

  Fin va? Hon har ögonmakeup från Paese Cosmetics och blev så himla pangsnygg i gloMinerals Cream Glaze Crayon på läpparna, bilden är lite mörk men jag tänkte direkt på nyansen Mimosa när jag såg henne, och hon tyckte också om den väldigt mycket :) Den är lite mer “lysande” i verkligheten.

  - Annons -

  Hoppas ni har haft en underbar fredagsmorgon allihopa ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSå gör du en enkel smokey eye
  Nästa artikelPlum Pie
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish