Sminkning utan mascara

  - Annons -

  Jag har inte någonting emot vintern förutom en detalj, och det är när det är så kallt ute att mascaran fryser, och så fort man varit inne i värmen i några minuter så smälter fransarna och så har man mascara runt hela ögonen sen.

  Man kan ju använda vattenfast mascara istället, men jag har just nu den tåligaste mascaran någonsin – mina egna svarta fransar! :) Till er som ännu inte läst mitt blogginlägg om ögonfranspermanent kan jag snabbt berätta att jag har använt ögonfransserumet Beauty Lash och igår så färgade och permanentade jag mina fransar också, vilket nu gör att jag har världens finaste fransar även utan mascara!

  IMG_2824_111

  Om jag gör en sminkning med mycket ögonskuggor så använder jag mascara ändå, för då blir fransarna dammiga av all skugga och syns inte lika tydligt. Men här ser ni en sminkning där jag bara har bassmink, ögonbryn och läppar, inget annat runt ögonen! :)

  Ansiksprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation – gloMinerals Foundation (Golden Light)
  Puder som neutraliserar rött – gloMinerals Redness Relief Powder
  Makeup Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Ögonbryn – Pixi Natural Duo (Brunette)
  Läppar Benecos Natural Lip Liner (Red)

  - Annons -

  Och så gör ju mina ögontatueringar en hel del också, jag har tatuerat lashliner (svart precis mellan fransarna, inget som syns när jag blundar) och en ljus inliner längs vattenlinjen. De kommer fram mycket mer när man fixar fransarna också!

  IMG_2828_111

  Enkelt och snyggt! Och det kan regna och snöa hur mycket som helst, jag kan till och med bada så här och ändå ha lika snygga fransar ;)

  Det slog mig förresten här om dagen hur ofta jag fick frågan “är du trött?” förut, fast jag egentligen bara var osminkad. Otroligt tröttsamt. Men det har jag sluppit helt sen jag gjorde min lashliner! Och med fina fransar också så tror jag att många inte ens tror att man är osminkad fast man är det.

  Nästan avundsjuk på mig själv faktiskt… Himla konstigt det där, hur orimligt glad man kan bli över lite strån på ögonen haha.

  Nu ska jag sluta babbla (skryta) om mina pimpade ögon så ni inte tröttnar på mig :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

   • Taaack! :) Böjen håller i ca 7-10 veckor, och färgen ca 5 veckor. De flesta som gör denna behandling regelbundet gör permanent och färgning var 10:e vecka, och endast färgning var 5:e vecka :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish