Smycka armarna i sommar!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Som ni vet så har jag just nu ett samarbete med Klockmaster på Forumgallerian i Uppsala, och idag är det bara en vecka kvar på kampanjen! Så nu kan alla ni få 20% rabatt på TRIWA-klockorna oavsett var ni bor :)

  Jag har hittat min stil inför sommaren i alla fall – Inget smyckar armarna så fint (och enkelt) som guldtatueringar, snyggt målade naglar och en fin klocka!

  IMG_4861_111

  Jag har blivit ganska lat när det gäller smycken, orkar sällan ha massor av armband, ringar och krimskrams även fast jag tycker det är otroligt snyggt. Så fina gnuggis-tatueringar och en vacker roséguldig klocka är det perfekta sättet för mig att piffa till mina armar lite extra i sommar :) Och så klart snyggt målade naglar och lite tatueringar på fingrarna till det också, underbart!

  Och förutom att det är skönt att slippa hängiga smycket som glider runt, så måste jag erkänna att jag faktiskt har fått en helt annan syn på det här med klocka på armen. Jag såg det innan enbart som ett superfint smycke, men fasen det är ju praktiskt också!

  - Annons -

  Min mamma kollade på mig med sned blick när jag här om dagen utbrast “Så himla skönt!! Nu slipper jag ta fram mobilen varje gång jag ska kolla klockan, speciellt i sociala sammanhang då det känns som att alla tror man kollar Facebook så fort man tar upp telefonen. Så himla smidigt ju. Vilken klockren uppfinning det här är egentligen!!” Typ som att det var någonting nytt haha.

  IMG_4767_111

  Guldtatueringar och guldklocka, och mina klarröda naglar matchar läppstiftet också, genomtänkt ;) Svårt att få fin bild på tatueringarna dock, de reflekterar blixten så mycket.

  Produkter jag använt:
  Klocka – TRIWA Rose Lansen Chrono
  Tatueringar – Lulu dk Tattoos (Blue Lagoon)
  Nagellack – Yves Rocher Gel effect Lacquer Rose Vif
  Läppstift – Yves Rocher Radiant Lip Crayon Tangerine intense

  IMG_4743_111
  IMG_4925_111

  Den roséfärgade tonen i klockan är så himla snygg till hårfärgen i längderna också. Monica som färgade mitt hår sa samma sak “woow vad snygg din klocka är till håret!”, det var dock inte genomtänkt haha :)

  Alltså – uppge “TRIWA Vårkampanj” i kassan på Klockmaster i Uppsala (Forumgallerian) så får ni 20% rabatt på Ivory Lansen Chrono och Rose Lansen Chrono, alltså den roséguldiga klockan jag har på bilderna samt samma modell fast i silver.

  Eller handla online! Klicka här för att handla den silvriga, och här för att handla den roséguldiga!

  Ha en underbar dag nu allihopa ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Jag tänkte också på hur snyggt klockan matchade håret. :) Det är verkligen en ursnygg färg du har nu.

   Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak förresten? Jag tänkte försöka mig på att locka håret med locktång och tänkte ha i någon skyddande produkt innan. Jag har sedan tidigare en mousse som ska ge skydd mot värme, men är det det bästa att använda? Har tidigare testat att locka utan produkter i och då håller lockarna ca en kvart och jag har hela tiden ångest över att jag bränner håret. Har rätt torra toppar och blir rädd så fort jag hör håret knastra lite i tången. :p Vad rekommenderar du? Jag vill kunna ha lika snygga lockar som du och som håller lika länge.

   • Kul! :) Jag tycker att Living Proofs värmespray är den bästa, lätt att applicera och gör inte håret blött som många andra värmesprayer kan göra. Man vill ju inte snåla för man vill ju vara säker på att man har värmeskydd överallt, men man orka inte vänta på att det ska torka heller. Living Proof har även en hårprimer som är jättebra att ha i innan man lockar det, det får lockarna att hålla längre :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish