Snabb & naturlig sminkning med 4 produkter

  - Annons -

  Igår kom det in en kund som handlat Pixi Illuminating Tint & Conceal av oss tidigare och var så otroligt nöjd med den, hon sa att alla hennes kompisar frågar “vad har du gjort med din hy?! Du strålar!” så hon skulle köpa en till :)

  Så roligt att höra verkligen, och jag håller med henne, den är suverän!

  Vad är Pixi Illuminating Tint & Conceal tänker många av er kanske nu? Det är en färgad dagkräm som ger lite täckning samt jättefin lyster, och så har den en concealer i korken också så att man kan täcka och ljusa upp vissa områden i ansiktet. Dessutom har den spf 20 vilket är toppen närmare våren och sommaren också.

  Perfekt om man har en jämn och fin hy med få skavanker (så som små blemmor och mörkhet under ögonen som trollas bort med concealern) och vill ha en naturlig täckning.

  Och framför allt perfekt nu på vintern då de flesta av oss har lite glåmig hy och behöver mer lyster för att se pigga och fräscha ut :)

  - Annons -

  Och idag tänkte jag faktiskt visa er en sminkning med denna, en superenkel vardagssminkning som ger ett naturligt resultat samtidigt som man ser betydligt piggare och fräschare ut. Och jag har bara använt fyra produkter!

  föreefter_111-ny

  Skillnad va? :)

  no-makeup-makeup-4-products

  Jag har bara använt fyra produkter i denna look, snabbt och smidigt både när man har bråttom på morgonen men även om man ska iväg och inte vill packa med sig så mycket grejer.

  Pixi Illuminating Tint & Conceal – Färgad dagkräm och concealer.
  Pixi Minimal Makeup Palette – Contouring, lystergivande highlight, rouge, brynskugga och ögonskugga
  GloMinerals Water Resistant Mascara – Tunt på övre fransarna
  Benecos Natural Lip Liner (Brown) – Läppenna med en färg som påminner om läpparnas egen färg, men ger lite mer effekt.

  IMG_9820_111

  På ögonen har jag bara svept över en lystergivande highlighter på ögonlocket och i ögonvrån, lite brun skugga längs övre fransraden och ett tunt lager mascara.

  IMG_9786_111IMG_9796_111IMG_9804_111

  Fint resultat va? Enkelt, naturligt och samtidigt väldigt uppiggande :)

  - Annons -

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  1. Fråga – du skrev att din läpptatuering inte ville fästa riktigt nu när er nya tatuerare gjorde den. Ser att det fortfarande är lite dåligt fäst, visst? Är det vanligt att det blir så när man tatuerar utanför läppkonturerna? Kram

   • Det är vanligt att det krävs ett återbesök (som ingår i priset) men inte lika vanligt att det behövs ett till som på mig (som jag ska boka in det snart). När man tatuerar utanför konturerna så är det svårt att bedöma färgvalet eftersom det blir lite olika beroende på vad man har för hudton under, så man väljer hellre en för ljus färg och får lägga till lite mer än att det råkar bli för mörkt, så efter mitt återbesöket är det nog inte att färgen inte har fäst ordentligt, utan att färgen är lite för ljus.

    Sen är det också lite skillnad på mig, eftersom jag har tatuerat läpparna tidigare (fast inte lika långt utanför) så eftersom den konturen är så skarpt tatuerad så syns det ännu tydligare än om jag hade tatuerat läpparna så här första gången.

    Måste även tillägga att det syns mycket mer på bild att tatueringen är ljus i kanterna, är vad det gör i verkligheten, eftersom att huden reflekteras lite olika än läpparna med mina starka foto-blixtar :) Kram!

  2. Hej Helena

   Jag blev lite sugen på Pixi Tint & Concealer men tänkte fråga dig om tips inför val av färg. Väljer mellan de ljusaste, vill inte se blek ut men heller inte som en misslyckad BUS:are ;) Har du något bra tips att tänka på?

   • Är du lika blek som jag (inte så blek som vissa personer kan vara, men väldigt väldigt ljus) så kommer Bare (2-nyansen) vara för mörk, men den blir inte så mörk att det ser ut som 80-talet eller brun utan sol :) Men väljer du den så bör du applicera ner lite på halsen också. Men det är ju alltid trevligt med en ljus concealer, för att ljusa upp under ögonen och liknande, så jag hade hellre valt en för ljus än en för mörk, om jag inte skulle vela sminka mig lite fejk-brun. För den täcker ju inte så mycket att man kommer känna sig som ett lakan-spöke :)

  3. Jätte fint! :) du är ju såå himla duktig!!

   Hur fungerar produkten från Pixi till en fet t-zon? Ok med mattande primer under?
   Ska köpa en produkt med endast lite täckning framåt våren och nu blev jag nyfiken på denna :)
   Ha en bra dag!

   • Jag tycker det funkar jättebra med nedmattande produkter under! Eftersom den ger lyster så får man inte en helmatt bas om man är ute efter det, men den funkar bra till oljig hy i övrigt utan att göra den mer oljig eller så. Kram :)

  4. Vilken utav dessa paletter är mest användbara tycker du? Om man är ute efter kanske lite av varje? :-) Superfina!!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish