Snactum för mogen hy

  - Annons -

  Nu finns två nya Sanctum-produkter på Byher.se – lyxiga och C-vitaminbombade krämer speciellt framtagen för mogen hy! C-vitamin är en antioxidant som bland annat bleker åldersfläckar och jämnar ut hudtonen.

  Båda är ekologiska och innehåller 100% naturliga ingredienser.

  mogen-hy-hudvård

   

  Sanctum HY C Recovery Serum är ett serum som appliceras före fuktkräm och är 94% ekologiskt! Serumet hjälper till att stimulera produktionen av kollagenfibrerna för en fastare och stramare hud. Den behåller och återställer fukt för en smidigare yngre utseende och bekämpar rynkor och åldersfläckar. Fylld med C-vitamin och antioxidanter!

  - Annons -

  Egenskaper:
  Sodium Ascorbyl Phosphate (C-vitamin) – Förgyller hy. Kraftfull antioxidant hjälper till att bekämpa tecken på åldrande. Hjälper till att bleka åldersfläckar och ojämnheter i hudtoner.
  Hyaluronsyra (Biohyaluronate) – Hjälper huden att behålla fukt, vilket gör det mer mjuk och smidig.
  Gotu kola extrakt – Främjar frisk hud och ger ett försvar för huden i skadliga miljöer.

  Sanctum HY C Intensive Repair Cream är en högkoncentrerad anti-age C-vitaminbehandling med en bas av bladjuice från Aloe vera. Den är 81% ekologisk och hjälper huden att återfå förlorad fukt. Denna formula fungerar på tre nivåer som hjälper cellförnyelsen, återfuktar huden och skyddar mot åldrande effekter från vår omgivning.

  Egenskaper och fördelar:
  Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C) – Kraftfull antioxidant som hjälper till att bekämpa tecken på åldrande. Hjälper till att bleka åldersfläckar och ojämnheter i hudtoner.
  Carrot Seed Oil (Vitamin A) – Hjälper till att aktivera cellförnyelsen och ökar hudens elasticitet.
  Tocopherol (Vitamin E) – Främjar cellförnyelsen och hudens elasticitet. Antioxidant och fuktgivande egenskaper.

  Köp produkterna här!

  Här är några härliga recensioner på produkterna som jag hittade på Sanctums hemsida, de två första är om serumet och resten är om Intensive Repair Cream:

  sanctum repair cream recension sanctum-recension

  Högerklicka på bilden, öppna i ny flik och zooma om ni vill se texten större :)

  Ha en underbar lördag fina ni!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish