Snygga fransar

  - Annons -

  Annika sa…
  ”Gissar att du fått den här frågan massor av gånger redan :) men hur tar du hand om dina fransar, har du några tips för att vårda dem och försöka få dem längre? Du har fantastiskt vackra fransar. ”

  Ja det stämmer, jag får denna fråga väldigt ofta så därför tar jag upp det i ett inlägg igen :)

  Det enda jag gör är att använda ögonfransserum från Revitalash (deras gamla formula, som inte finns att köpa längre).

  Jag har dock slutat med den nu för att ”få ner” fransarna lite till sitt naturliga jag. Det är nämligen ett annat märke som jag tänkte testa för att recensera, men det kan jag inte börja med när jag fortfarande har långa fransar av Revitalash. Så för stunden gör jag ingenting alls.

  Men jag kan rekommendera att vårda fransarna mer, speciellt om man sliter mycket på dom t.ex. med ögonfransböjare eller färgning/permanent. Det är ju samma princip som med håret på huvudet, ett välvårdat hår blir fylligare, snyggare och går inte av lika lätt.

  - Annons -

  Olika oljor eller ögonfransinpackningen RefectoCil Long Lash Gel är produkter som jag kan rekommendera! Smörj in fransarna innan du går och lägger dig, så vårdas dom under natten.

  Oljor som är bra är vanlig olivolja (helt kallpressad), avokadoolja och kokosnötolja.

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish