Sombré

  - Annons -

  Är det bara jag som har lätt att se vad andra passar i, men när det kommer till mig själv så känner jag mig helt lost?

  Jag trivs jättebra i mitt blonda hår, jag har testat att vara brun förut men det här riktigt ljusa blonda är mycket mer jag! Både på insidan och utsidan, hihi ;)

  Men jag börjar tröttna på detta daltande med utväxten! Jag bleker den exakt varannan månad (har inte råd oftare) men den är redan flera centimeter lång nu och det är en hel månad kvar innan det är ”dags”.

  Ombré-trenden är någonting jag funderat på, då slipper man ju färga lika ofta eftersom utväxten inte blir lika tydlig. Men det har inte heller känts helt hundra. Men nu har jag börjat fundera på sombré-trenden istället! Hänger ni med i svängarna? :)

  Sombré är typ som ombré, alltså mörkare upptill och ljusare nertill, fast mycket mer naturligt färgat utan skarpa kanter, mer uttonat och slingat.

  - Annons -

  Frågan är, kan man ha sombré-färgat, men fortfarande ha en väldigt kall blond hårfärg utan att det skär sig? Jag vill inte ha jättemörkt i hårbotten heller… Hmmm..

  Har jag inte några frisörläsare som har förslag? :) Jag vill helt enkelt att utväxten ska synas mindre när den växer ut, så jag slipper färga lika ofta, men jag vill fortfarande vara väldigt blond.

  What shall I do???

  what shall i do with my hair

  Help please! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish