Sombré

Är det bara jag som har lätt att se vad andra passar i, men när det kommer till mig själv så känner jag mig helt lost?

Jag trivs jättebra i mitt blonda hår, jag har testat att vara brun förut men det här riktigt ljusa blonda är mycket mer jag! Både på insidan och utsidan, hihi ;)

Men jag börjar tröttna på detta daltande med utväxten! Jag bleker den exakt varannan månad (har inte råd oftare) men den är redan flera centimeter lång nu och det är en hel månad kvar innan det är “dags”.

Ombré-trenden är någonting jag funderat på, då slipper man ju färga lika ofta eftersom utväxten inte blir lika tydlig. Men det har inte heller känts helt hundra. Men nu har jag börjat fundera på sombré-trenden istället! Hänger ni med i svängarna? :)

Sombré är typ som ombré, alltså mörkare upptill och ljusare nertill, fast mycket mer naturligt färgat utan skarpa kanter, mer uttonat och slingat.

Frågan är, kan man ha sombré-färgat, men fortfarande ha en väldigt kall blond hårfärg utan att det skär sig? Jag vill inte ha jättemörkt i hårbotten heller… Hmmm..

Har jag inte några frisörläsare som har förslag? :) Jag vill helt enkelt att utväxten ska synas mindre när den växer ut, så jag slipper färga lika ofta, men jag vill fortfarande vara väldigt blond.

What shall I do???

what shall i do with my hair

Help please! :)

Föregående artikelSmink & Kläder
Nästa artikelColors

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

7 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish