Sommarkänsla med doft av exotisk kokos

- Annons -

Detta inlägg är i samarbete med Yves Rocher.

Jag har i samarbete med Yves Rocher testat ett kit med 4 kokosdoftande produkter, shower gel, body Lotion, kroppsolja och parfym – alla med en varm och exotisk kokosdoft.

ERBJUDANDE 179 kr!
Jag har även ett erbjudande till er! Alla fyra produkter för bara 179:- inkl. frakt, ord. pris 362:-. Ni beställer superenkelt HÄR så kommer kitet och faktura direkt hem till er :)

Doft
Kokos är en av de dofter som väcker mest sommarkänslor hos mig än någon annan doft. Men det är ganska svårt att hitta produkter som doftar god kokos tycker jag. Är det en för stickig kokosdoft så har jag lätt att bli illamående och det tar lätt över och blir för mycket, eller så börjar det lukta konstigt efter ett tag. Just denna fråga såg jag också i ett beauty-forum jag är med i på Facebook, en som efterfrågade goda produkter för kokos-älskare så att man är helt dränkt i en god, varm koskosdoft utan att det blir för mycket.

- Annons -

Och till alla er som också är kokos-älskare kan jag verkligen rekommendera det här kitet! Doften levererar! Efter att ha använt alla 4 produkter så kan man tro att jag skulle ha spridit ett moln av kokos så fort jag kom in i ett rum, helt insmord i kokos OCH kokosparfym liksom, men det doftar ändå milt och gott, men tydligt.

Jag frågade Annika när jag kom till jobbet om hon tyckte jag luktade för mycket kokos. För ibland kan det vara svårt att avgöra själv då man vänjer sig vid doften. Annika är jättekänslig för starka dofter och gillar inte alls när folk har parfym på sig. När hon doftade på mig så sa hon att det doftade tydligt men inte alls starkt, och att hon inte tänkte på det när jag kom in i rummet förrän jag frågade och hon kom närmare, och vi hade pratat en stund innan jag frågade henne. Så det var ett perfekt betyg tycker jag!

Yves Rocher Bath and Shower Gel – Coconut (adlink)

Denna duschkräm är som en gel i konsistensen, den löddrar bra men inte supermycket om man bara smörjer in den så jag föredrar att använda den med tvättsvamp för då kommer det ganska mycket lödder. Jag är ruggigt sugen på att ta ett bad och testa denna som badskum, tror det skulle funka bra. Mums! Den innehåller aloe vera från ekologiska odlingar.

Bra miljöval: Innehåller mer än 97 % ingredienser med naturligt ursprung. Lätt nedbrytbar formula. Flaskan är återvinningsbar och innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast.

Yves Rocher Body Lotion – Coconut (adlink)

Denna body lotion är väldigt tunn i konsistensen, nästan lite som en gel, och sjunker in direkt vilket jag värderar väldigt högt. Hatar att smörja in mig med produkter som inte går in i huden snabbt, då blir det aldrig av att jag smörjer in mig alls. Men den här är går in i huden på en gång!

- Annons -

Formulan känns otroligt fuktgivande för huden och innehåller sheasmör.

Bra miljöval: Innehåller mer än 96 % ingredienser med naturligt ursprung. Lätt nedbrytbar formula. Flaskan är återvinningsbar och innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast.

Yves Rocher Botanical Oil Body and Massage – Coconut (Adlink)

Kroppsolja är också en klurig produkt att hitta en som faller mig i smaken – men när jag väl gör det så är jag helt fast! Finns det nått som gör huden så mjuk som olja? Älskar det! Speciellt på armar och ben, då känner jag mig så omhändertagen av mig själv haha.

Det absolut viktigaste med en kroppsolja är att den inte får vara för flottig, självklart blir alla oljor det i stor mängd men det ska vara lätt att ta litegrann och smörja in över hela kroppen utan att vara en hal ål efteråt. Den här går in i huden snabbt och man känner sig mjuk resten hela dagen sen, helt underbar!

Den innehåller fem närande oljor; jojoba, macadamia, safflor, aprikoskärna och kokosnöt. Tänk att smörja in hela kroppen med denna kokosdoftande goding efter ett varmt bad, herregud så mysigt.

Bra miljöval: Innehåller mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung. Lätt nedbrytbar formula. Flaskan är återvinningsbar och innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast.

- Annons -

Yves Rocher Eau de Toilette – Coconut (Adlink)

En parfym med mer än 93 % ingredienser med naturligt ursprung, kul! Jag vågade nästan inte spraya på mig denna innan jobbet först för parfym med kokosdoft känns som gjort för att bli för mycket. Men tji fick jag! Den förstärker doften av kokos och håller hela dagen, men är väldigt mild och mjuk ändå. Tycker den känns nästan mer som en mist än en parfym.

Det enda jag kan tycka är att sprayen är lite hård, jag gillar mjuka sprayer som blir väldigt finfördelad och mjuk och att man hellre kan ta flera små sprutt på olika delar av kroppen än en stor. Men man kan ju spraya en bit ifrån och “gå in” i parfymen också om man inte vill ha så mycket på samma område :)

Så varsågod alla kokos-älskare! HÄR kan ni beställa hela kitet för bara 179 kronor och då ingår frakten i det priset också.

KRAM! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

6 KOMMENTARER

  1. Åh ääääälskar kroppsvården från Yves Rocher. Jag hade dille på deras duschkräm med olivdoft ett tag, jag kunde inte sluta! Har hört jättemycket fint om deras kokos-serie men aldrig testat den själv. Kanske får slå till på den ändå!

  2. Jag köpte alltid Yves Rocher när jag var yngre för att de så uttalat var emot djurförsök, och så börjar de sälja i Kina och deras produkter måste därmed djurtestas! Så jäkla onödigt. Förstår inte hur ett företag kan gå från så uttalat anti-djurförsök till att sälja där men inser att pengar styr mer än samvetet. Gör om, gör rätt Yves Rocher!

      • Ja, så besviken på Nars också. De har ju fått massiv kritik men antar att det finns så mycket pengar att hämta på Kinas jättemarknad att de inte bryr sig. Hoppas att Kina vaknar upp och inser att djurförsök inte behövs, det verkar som att de lättat på kraven något senaste tiden så det kanske finns hopp.:) Kram

        • Ja det måste vara sjuka pengar det handlar om, eftersom det är värt alla kunder dom förlorar i Europa och det dåliga ryktet dom får. Jag kan “förstå” de märken som alltid sålt till Kina innan man blev mer medveten kring djurförsök, att skadad är skedd så dom kan lika gärna fortsätta. Men att börja nu känns ju lite märkligt! :P Hoppas verkligen Kina rycker upp sig! :) Kram!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish