Sonya Flawless Master Brush Collection

- Annons -

Dagens sminkning (som publiceras senare idag) har jag gjort med mitt nya sminkborstset från “flawless by Sonya“, som jag tänkte visa för er nu! :)

Det är ett set med tio borstar för både grundsmink och ögonmakeup, och ligger inuti en medföljande väska.

Först och främst tycker jag att borstarna är otroligt fina! Lila, blanka, härlig tyngd och de känns allmänt väldigt lyxiga. Dessutom har de ett platt botten och kan stå upp, vilket är skönt med de stora borstarna som annars tar mycket plats på sminkbordet när man sminkar sig.

Väskan som medföljer tycker jag dock inte har den där lyxiga känslan, det blanka materialet gör att den ser billig ut. Men det är ju borstarna som är viktiga, och väskan är faktiskt ändå praktisk då man kan vika ner kanten och få den att stå upp som en sminkborthållare. Ni ser vad jag menar på bilderna nedan:

IMG_2699_111

- Annons -

 

Puderborste, Rougeborste, Foundationborste och Ögonbrynsborste/-kam

IMG_2707_111

 

Ögonskuggsborste, Creaseborste, Smudgerborste, Concealerborste, Läppensel, Eyelinerborste

 

IMG_2679_111

IMG_2688_111

IMG_2732_111

 

- Annons -

Jag gillar alla borstarna, men mina favoriter är:
Rougeborsten som är perfekt till att applicera shading under kinbenen.
Foundationborsten som är perfekt både till flytande foundation och mineralfoundation. Till flytande använder jag den till hela ansiktet, och till mineralpuder använder jag det för att dutta på extra foundation på områden som behöver mer täckning.
Smudgerborste som är mjuk men ändå kompakt och går att jobba mycket med när man vill tona ut skuggor.
Eyelinerborste som jag använder till ögonbrynsskugga, perfekt till det också!

Setet finns på foreverliving.se och kostar 449 kr.

Tummen upp säger jag!

- Annons -
Föregående artikelGrattis till……..
Nästa artikelVårsminkning
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish