Stressfinnar

  - Annons -

  Jag har väldigt lätt för att få inre stress, både när det gäller jobb och privatliv. Och med det menar jag inte att jag på något sätt mår dåligt av det, men däremot syns det direkt på min hy!

  Stressfinnar går ju inte att motverka med bra hudvård på samma sätt som “vanliga” finnar, då de inte beror på huden på det sättet. Det som funkar bäst för mig rent hudvårdsmässigt är att behandla finnarna när dom kommer så att dom försvinner snabbare, istället för att förebygga finnar som man gör annars.

  Mycket fukt och Sanctums lugnande On The Spot-kräm (kommer in i webshopen inom kort) är den bästa kombinationen! Det kan jag rekommendera! :)

  sanctum_onthespot_15g__87120.1407214384.1280.1280

  Den senaste veckan har bjudit på hela två fester, en hel del sena kvällar samt lite slarv med hudvårdsrutinen, och det har satt sina spår mer än vanligt på min hy, och i morse tittade Miska på min panna och sa:
  – Har du slagit i dig där? …. Med en gaffel?

  - Annons -

  Haha ja förmodligen dumbom! :)

  För er som har samma problem som mig – mina tips är alltså:

  * Smörj in huden med krämer som ger mycket fukt och näring.
  * Använd punktbehandlande krämer på finnarna.
  * Pilla inte på finnarna!
  * Unna dig en återfuktande ansiktsmask när du har en minut över.

  Och så klart, försök att varva ner, drick mycket vatten och sov så mycket du kan! Dessa perioder kan det också vara bra att inte äta/dricka för mycket onyttigt om man vill ha en så felfri hy som möjligt. Kanske om man stressar inför en viktig dag då man även måste känna sig snygg :)

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelFärgstark höstsminkning
  Nästa artikelBrunt läppstift
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish