Jag har jobbat på lunchrestaurangen inne på Länsförsäkringar i 3 veckor nu, och inte en enda gång fått en komplimang för god sallad/dressing eller liknande.
Dock får jag ofta komplimanger för hur konstnärlig frukoskålen ser ut, eller hur kreativt jag har lagt upp maten på serveringsfat!
Jag trivs bra, men på någon vis pekar bevisen på att det är någonting annat jag bör göra i framtiden ;)
Kollega – Kan du skära saltgurka?
Jag – Absolut!
Jag – AAAAAAH!!!
Kollega – ????????
Jag – Herregud vad obehagligt!!
Kollega – Vadå?
Jag – Det känns ju som att skära i en groda!
Lite senare ber hon mig att lägga upp färdigskuren salami och pastrami på fat. Jag tror inte att hon insåg hur lång tid det skulle ta för mig att anta den utmaningen ;)
Detta var mitt resultat efter att ha lagt upp ”lite slarvigt” :