Swatch – Glo Skin Beauty läppstift!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har alltid älskat läppstiften från gloMinerals (eller glo Skin Beauty som märket numera heter) och måste nu ändå säga wow! glo Skin Beauty har uppdaterat läppstiftsortimentet och steppat upp sitt game ännu mer!

  Finns nu att köpa HÄR! :)

  Det som är ändrat är både formulan, förpackningen och många av färgerna, så det är nästan som helt nya läppstift hehe.

  - Annons -

  Alla våra nyanser förutom Bella är borttagna och istället har vi tagit in 5 stycken nya såå fina färger! Och Bella finns kvar såklart (det är ju min favorit för brudsminkningar!) så totalt är det 6 st nyanser i vårt sortiment.

  Förpackning
  Mattsvarta hylsor av väldigt hög kvalité som känns ”ordentlig” att hålla i. Locket stängs med magnet vilket också känns väldigt lyxigt! Så fina!

  Formula
  Konsistensen är väldigt krämig och när den suttit på läpparna en stund så känner man att läppstiftet känns ”fixerat” och sitter otroligt bra. Det är liksom ingen kräm som glider runt när man pratar, dricker o.s.v.  Men det är fortfarande en krämig yta, dom är alltså inte som matta läppstift.

  Det är också otroligt bekvämt, det känns nästan som att man inte har någonting på läpparna alls.

  Den mörkaste nyansen Date Night har en lite ”fastare” konsistens eftersom den innehåller så extremt mycket pigment. Det är varken bu eller bä enligt mig, bara ett konstaterande :)

  Ingredienser
  Läppstiften är fuktgivande och vårdande för läpparna och innehåller ricinolja, solrosolja, naturliga vaxer, vitamin A, C och E samt grönt te extrakt.

  Applicering & resultat
  Det går väldigt snabbt att applicera dessa eftersom alla färger är heltäckande i ett svep och blir jämna i pigmenten direkt, jätteskönt!

  Även skarpa kanter med pensel går enkelt eftersom formulan är så pigmentrik och glider lätt på huden. Jag som målar långt utanför min egen läpp tycker att detta är jätteviktigt eftersom min vanliga hud har lite porer och grejer på sig, så om läppstiften inte glider lätt på huden så ser det ojämnt och hackigt ut. Men dessa funkar superbra!

  - Annons -

  Hållbarhet
  Även innan uppdateringen så höll sig dessa länge på läpparna, men det är framför allt på den här punkten som jag märker skillnad från tidigare varianterna! Det känns liksom som att läppstiften sitter fast på läpparna på ett helt annat sätt vilket är vanligare bland matta läppstift och inte sådana här ”klassiska” läppstift. Så verkligen två tummar upp för hållbarheten!

  Färger
  Och nu till det roligaste – swatchbilder!

  Perfekta blandningen av ljusa, neutrala och festligare toner. Man kan ju inte ha för många läppstift men skulle jag bara ha dessa 6 nyanser så hade jag klarat mig bra, så känns det!

  Confetti – En väldigt ljus men mjuk rosa ton
  Bella – En ljus persikarosa ton med diskret guldskimmer
  Knockout – En varm korallfärg
  Pillow talk – Otroligt användbar my lips but better-färg
  Love potion – Rosa och väldigt mjuk ton
  Date Night – Djup, mörk rödrosa

  För att få ännu mer känsla för hur alla färger ser ut så har jag dessutom fotat helbilder på ansiktet när jag har de olika läppstiften på mig :) Jag tycker att man får ett ännu bättre helhetsintryck då.

  Ljusaste nyansen Confetti.

  - Annons -

  Ljusrosa Bella som är lite mörkare och lite mjukare i tonen än vad Confetti är.

  Knockout är såå fin när man vill ha färg på läpparna! En mjuk korallfärg.

  Pillow talk kallar jag en ”My lips but better-nyans”, väldigt användbar.

  Love potion är en fin ton om man vill ha en färg som syns mer men som ändå inte är särskilt mörk.

  Och så den här wow-färgen, Date Night! Huur snygg känner man sig i denna!

  Och så här ser alla ut på läpparna – heltäckande, jämna och fina!

  Det är riktigt svårt att säga en favorit eftersom alla är så himla användbara på olika sätt, men Date Night är den som jag personligen fallit för mest! Man behöver inget annat smink än denna så är man ready to go :)

  Och semester- och sommarfavoriten är Knockout, älskar den korallfärgen!

  Sammanfattning: Hela känslan av läppstiftet är lyx och kvalité! Både förpackning, innehåll och resultat. Alla nyanser är otroligt användbara och fina.

  HÄR kan ni handla läppstiften online!

  Hojta till om ni har några frågor :)

  Kram ♥

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Pillow talk ser verkligen perfekt ut! Måste beställa den haha.
   Hade du kunnat visa hur du sminkar dig när du vill se som snyggast ut? Alltså vilken sminkning känner du dig mest power och snygg i? Tycker sånt är intressant!

   • Jaa visst är den, så fin! Just den nyansen blev slutsåld direkt och trots att vi fick ny leverans idag så har vi redan sålt så vi bara har en enda kvar i lager! Om du är snabb hinner du klicka hem den innan den tar slut igen :)

    Jaa absolut, kul idé! Ska finurla ut ett sådant inlägg :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish