Täcka finnar

  - Annons -

  Jag har tidigare visat när jag täcker min röda näsa med nudh minerals gröna concealer ”Covers Red”.

  Men nu har jag verkligen det perfekta tillfället att visa hur bra den faktiskt är, eftersom jag har en stooor röd finne på kinden. Så jag kan visa hur jag neutraliserar både finnen och näsan på samma bild!

  Att en finne sticker ut går ju liksom inte att täcka helt och hållet, då får man bygga upp huden runt omkring med maskeradsmink men det känns lite överkurs ;)

  Jag ser ofta personer som täcker sina finnar genom att lägga på massa foundation bara där, eller en väldigt fet concealer. Detta gör så att grundsminket skiljer sig på det områden i jämförelse med resten av ansiktet, och man kommer se att ”där har hen försökt täcka någonting” innan man ens ser själva finnen.

  Om man istället neutraliserar det röda med hjälp av en grön concealer, så behöver man inte lägga mer foundation än vad man gör i resten av ansiktet, och därmed får man också en naturligare täckning!

  - Annons -

  Här har jag lagt concealern på mina röda blodkärl runt näsvingen, samt på finnen.

  Jag glömde fota det, men med foundation över sen så var finnen som borttrollad!

  Före

  Efter

  Ni som har köpt denna concealer i webshopen (det är en hel del!) ni får mer än gärna skriva recensioner på sidan så att fler kan se vad ni tycker. Klicka här, och sen kan du skriva ditt omdöme under rubriken ”Recensioner”. :)

   

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish