Tatuera fräknar

  - Annons -

  TATUERA fräknar?!” får man ofta som reaktion när man pratar om permanent makeup och hur mycket olika saker man kan göra med kosmetisk tatuering. Jaa det går faktiskt, och jaa det blir riktigt snyggt också! :)

  Fräknar är otroligt fint och ett enkelt sätt att se somrigt fräsch ut, men det är ganska svårt att sminka och få det att se naturligt ut med en penna.

  Annika har ganska ofta kunder som tatuerar fräknar, även många killar, men vi har inte så mycket bilder kunder som gjort fräknar, när man går härifrån så ser man nämligen ut som en påskkärring då prickarna är så himla mörka och skarpa direkt efteråt och huden blir väldigt, väldigt röd haha. Och det ingår inte återbesök när man gör fräknar, så många kommer inte tillbaka efter läkningen.

  Men här om dagen kom en tjej som hade gjort både fräknar, highlighter och ögonbryn hos Annika för något år sedan, och ville göra brynen bredare samt fylla i/göra lite fler fräknar inför sommaren. Och då passade jag på att fota en bild innan hon tatuerade sig igen så ni får se hur fint det ser ut:

  IMG_0149_1111

  - Annons -

  Fint va?!  Hon har inga fräknar alls själv, utan alla är tatuerade!

  Medan vissa får vårfräknar av solen, får andra vårfräknar av Creative Makeup By Her ;)

  Någon av er som blir sugen? ♥

  - Annons -
  Föregående artikelExtreme Gold Eyeliner
  Nästa artikelTurquoise Summer Eyes
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

   • Heej! Annika är permanent makeupartist med 11 års erfarenhet och tatuerar på Creative Makeup i Uppsala :) Du kan boka tid hos henne på creativemakeup.se samt läsa mer info där.

  1. Wow! Jag har verkligen funderat på om man kan tatuera fräknar och blev jättelycklig nu när jag hittade hit och fick veta att det blir såhär fint! Min fråga är hur lång tid det tar och om man kan tatuera fräknar även ner över axlar, armar, övre rygg och bröstkorg? Jag är helt fascinerad!!!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish