Tävling Make Up Store

  - Annons -
  I lördags anmälde jag mig till en sminktävling som Make Up Store håller i. Man skulle skicka in en bild på en sminkning man gjort, 12st fick vara med i tävlingen.
  I förrgår fick jag veta att jag kom med :) Så idag stack jag och Nicolin till Stockholm, hon var min modell som jag skulle sminka. Supersnällt av henne att ställa upp på en skoldag!
  Jag hade planerat att göra en riktigt färgglad sminkning, som fortfarande är riktigt snygg samtidigt som den sticker ut. Dock skulle man använda MUS smink, och de färgerna man fick välja mellan var i princip brunt, grått och mörkgrönt. Så min plan gick lite åt skogen.
  Men en mörk partysminkning är ju snyggt det också! Lite bökigt då jag inte fick använda mina egna sminkborstar, det är ju verkligen en smaksak vad man gillar att arbeta med. Men jag blev klar i tid (40min) och kände mig nöjd ändå!
  Efteråt bjöd jag Nicolin på lunch eftersom hon hade skött sig, haha.
  Ni ser ju lite av sminkningen på bilden också :) Love the lips!

  Och jag var stolt över mig själv, trots omständigheterna :)
  Det är först halv 7 ikväll som det är omröstning på Åhléns City (så ni som har vägarna förbi kan ju gå in och rösta på mig, hihi)
  Jag har ingen aning om när jag får reda på om jag har gått vidare eller inte, men om jag gör det så har jag chansen att vinna en makeup utbildning!

  Dock tror jag inte att jag kommer vinna, eftersom det inte är en jury som bedömer utan folk som kommer dit. Alltså kommer alla andra tävlande ringa dit sina kompisar som kommer rösta på dom, och jag har ju i princip inga kompisar inne i Stockholm.

  Men det var riktigt, riktigt roligt!
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish