Tävling! Vinn hårtest & produkter från Hårologi

  - Annons -

  Vi på Creative Makeup har just nu en tävling på vår Facebook-sida och Instagram (vi heter @creativemakeup.se på båda) där man kan vinna ett skräddarsytt produktkit med schampo, hårinpackning och balsam från Hårologi! :)

  Och självklart hårtest i Hårologi-apparaten och konsultation för skräddarsydda produkter som passar just ditt hår och hårbotten.

  Alla i landet kan vara med i tävlingen! Om man inte kan komma till salongen för att göra hårtestet så går det bra att skicka sitt hårstrå till oss, då står man bara för kuvert + frimärke.

  Man kan tävla på antingen FB eller Insta, eller båda:
  * Gilla vår Facebook-sida / Följ vår Instagram
  * Gilla inlägget / bilden om tävlingen
  * Tagga 2 vänner i kommentarsfältet
  * Skriv kort varför ditt hår skulle behöva Hårologis produkter

  - Annons -

  Visste du att ditt hårstrå är lika unikt som ditt fingeravtryck? Behöver ditt hår mer styrka, fukt eller vitaminer? Våra utbildade hårologer analyserar ditt hår i en Hårologi-apparat, sedan blandas utvalda extrakt i produkterna för bästa resultat. När du använt slut på produkterna kan du göra ett nytt hårtest och se hur dina värden förbättras!

  Läs mer om Hårologi och produkterna på Creativemakeup.se. Tävlingen avslutas 31 mars och vinnaren presenteras på både vår Facebooksida och Instagram kort därefter. Håll utkik då ♥

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish