Tbt – Min första sminkkonsultation!

- Annons -

Jag älskar att jag älskar mitt jobb, förstår ni känslan?

Jag får jätteofta ett rus genom hela kroppen, även otroligt små grejer kan göra mig riktigt lycklig. Och då brukar ofta Miska skratta åt mig (på ett hjärtligt sätt) för att jag blir så rödflammig på bröstkorgen, så där som vissa får när vi är varma, stressade, nervösa eller liknande. “Är du varm?” “neej jag blir bara så ivrig och glad!” haha. Och det kan vara för så lite som att testa ett nytt sminkmärke eller så :)

Idag fick jag den rus-känslan, det är nämligen så att alla sminkningar jag har gjort på Creative Make Up den senaste tiden har varit konsultationer – och då har jag alltid bara använt gloMinerals som säljs på salongen nu, för det ingår produkter i priset så jag visar bara sånt som går att handla. Men idag har jag två provsminkningar inbokade (har brudsminkningar två helger i rad nu) och då kan jag ju välja vilka märken som helst!

Så nu har jag packat sminkväskan, och det är i princip enbart produkter från Byher.se :) Och då slog det mig dessutom att om bara en månad så kommer även alla konsultationer göras med dom, det ska bli såå roligt!

IMG_9040

Bjuder därför lite passande på en bild från min allra första sminkkonsultation jag höll i på Creative Make Up! Det var min klasskompis som hade köpt det i julklapp till sin mamma, jag gick fortfarande på gymnasiet och jag minns hur proffsig jag kände mig som var i salongen helt ensam då det var helg.

Åh vad kul det hade varit om det fanns på film, så hade jag kunnat lyssna idag :)

Den 4:e februari 2012 är dessa bilder tagna!

- Annons -

IMG_9042

Jag har hunnit klippa av mig håret och låtit det växa långt igen på den här tiden :)

Nu måste jag springa till bussen, kram på er ♥

- Annons -
Föregående artikelVårda torra händer
Nästa artikelBlå mascara, röda läppar
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish