Teaser – Nytt märke på Byher.se!

  - Annons -

  Det är full rulle med jobb nu – jag fotar, fixar bilder och skriver produktbeskrivningar på rullande band, och så fort jag är klar med det jag pysslar med så kommer det ett nytt sminkmärke upp på Byher.se! :)

  Märket (som jag avslöjar senare idag) är ett ekologisk och naturligt sminkmärke som finns i Sverige redan, men det är inte superstort och många har aldrig hört om det.

  De har verkligen superbra produkter och jag hoppas att ni kommer gilla allting lika mycket som jag! Men som med nästan alla andra märken jag säljer så har jag inte hela sortimentet utan har valt ut det jag gillar, så det är totalt nio produkter + olika nyanser på dom, resten höll inte Byher-nivå till 100% ;)

  Blir ni nyfikna??

  IMG_9031_111

  - Annons -

  Bland annat kommer ögonskuggorna och läppstiftet i denna sminkning från detta märke! :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish