Testfilm

  - Annons -

  God morgon fina ni! :)

  Jag började ju filma lite videos förut, men har aldrig riktigt blivit nöjd med tekniken. Nu har jag köpt nya grejer till allt (till och med ny dator då vissa nya grejer inte funkade med min gamla skruttiga prinsessa) så nu hoppas jag att jag kommer igång med filmer på riktigt!

  Varje gång jag har köpt någonting nytt så har jag gjort flera videos på raken och suttit typ en hel dag med det (när man väl kommer igång ni vet, haha), men det är bara två av alla typ hundra filmer som publicerats för jag får sån ångest när det inte blir helt bra.

  Så denna gång har jag börjat med att göra en liten testfilm till er, där ni ser kvalité, ljus, ljud o.s.v. och kan komma med respons. Så kan jag finslipa efter era önskemål innan jag lägger ner en hel dag på en bra film som sedan aldrig publiceras i alla fall :)

  https://www.youtube.com/watch?v=oWRBxwu8u_c

  - Annons -

  Vad tycker ni???

  Jag personligen skulle nog vela ljusa upp den mer ser jag nu, men det går att fixa. Jag kan höja ljuset på lampan, men då vill kameran anpassa sig och blir lite mörkare ändå vilket känns dumt när jag sitter och blir megabländad. Någon som vet hur/om man kan ändra den inställningen på en Canon eos 700D? :)

  Det är ju ni som ska titta på filmerna så jag går helt efter vad ni tycker! Musik, inte musik (vad för typ av musik), intro, inte intro, är ljudet bra, är ljuset bra nu eller vill ni också ha ljusare, hur länge orkar ni höra mig röst o.s.v. haha.

  Blir superglad för respons, både vad som är bra och vad som kan bli bättre! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelLjuslila sminkning
  Nästa artikelNaturlig sminkning på mogen hy
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  15 KOMMENTARER

  1. Hej!
   Håller med nästan alla kommentarer men sätter upp dom i punktform för enkelhetens skull
   – ljusare
   – om du tex gör hår, önskar jag att se hela ditt huvud och hår
   – hoppas att se klara och fina närbilder när du tex sminkar ögon, så att inte autofokus dummar sig
   – lite ihåligt ljud (litet eko) så ngn ovan sa, lägg kuddar i rum eller dyl
   – du är jätteduktig så kör på bara, det är så härligt att du är naturlig, okonstlad och genuin

   <3 <3 <3

  2. Såg bra ut, kanske lite ljusare,och din röst,jag bara älskar den.Du låter så fantastisk mjuk på rösten.
   Har flera olika sminkbloggar på duktiga tjejer men din röst tar priset,i love then :)

  3. Det ekar lite eller något sånt. lägg lite kuddar i rummet.?Jag skulle gärna vilja ha lite närmare bildvisning så man ser hur du lägger sminket sen.
   Annars verkar det as bra! Längtar tills vi får en video!kram

  4. Du har rätt i att det borde vara lite ljusare men annars är det jättebra. Måste bara säga att du låter så fruktansvärt snäll i rösten :)

  5. Tycker det ser jättebra ut. Förra videon hade problem med att autofokus hoppade fram och tillbaka hela tiden så att bilden blev suddig. Det var inget problem nu så det var lättare att titta. Hoppas på många filmsnuttar framöver :)

  6. WOW du strålar!!!

   Du gör det jättebra !!!!! ser fram emot mer!!!
   älskar dina ögonbryn me!!!
   kram till dig

  7. Hej Helena!
   Jag tycker att det ser bra ut, man er inte hela ditt huvud, men det kanske är ansiktet som är det viktiga…
   Det kanske är lite mörkt?
   I början av filmen är du lite ‘skrikig’
   Ska bli jättespännande att se! Lycka till!

   • Tack för responsen! Jag ska tänka på att hela huvudet kommer med i framtiden, håller med om att det nog ger en bättre helhet än att det slutar precis ovanför hårfästet. Min röst och personlighet går tyvärr inte att göra så mycket åt haha, men jag förstår vad du menar :) Kram!

  8. Hej!

   Håller med dig att lite ljusare vore nog bra. Det hela får som ett slags svagt “rött sken” över sig. Kan inget om video och inställningar men tror att det skulle räcka om du bara ljusade upp lite. Annars är ljudet bra tycker jag! Blir kul att se lite filmer längre fram. Önskar mig en film där du visar hur du gör en cut-crease. Är galet snyggt men lyckas inte få till det själv. Lycka till! :)

   • Ja jag håller med, tyckte inte det när jag filma men eftersom både bloggen och youtube är vitt och ljust så kändes plötsligt filmen väldigt mörk. Jaa det ska jag absolut göra när jag kommit igång :) Tack för responsen!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish