The Incredible Face Mask

I helgen testade jag The Incredible Face Mask för första gången, och även fast jag tror att man måste använda den några gånger för att se en stor skillnad på huden, så tänkte jag ändå ge min första-intrycket-recension :)

Ansiktsmasken är en “peel off mud mask” som appliceras på huden, och sedan när den har torkat helt (mellan 30-45 minuter) så ska man dra bort den med fingrarna – och då följer pormaskar, gammal hud, olja och orenheter med!

Efter första användningen försvinner den “ytligaste” smutsen, men vid regelbunden användning så ska man kunna se större resultat så som mindre akne. Finns det inte massa smuts och orenheter i huden, så kanske den där finnen som skulle ha blossat upp, aldrig gör det.

pormask-ansiktsmask

 

Det medföljer en pensel också vilket jag tycker är skönt, så behöver man inte kladda allt för mycket med fingrarna!

IMG_6520_111

 

Jag valde att bara applicera på mina problemområden första gången, och inte i hela ansiktet. Dels har jag inte mycket porer och dylikt i resten av ansiktet, men främst är det för att jag har så mycket fjun på sidorna som jag gärna vill behålla ;)

Masken känns skön i ansiktet, och är enkel att applicera.

När den hade torkat så var det bara att pilla upp en flik på sidan, och sedan kan man dra av hela masken som en hel stor bit. Den sitter ganska hårt, så jag är glad att jag inte applicerade den så mycket på sidorna.

Man såg faktiskt efteråt att det satt en hel del “porisar” och orenheter på ansiktsmaskens insida! Inte jättemycket dock, men jag har inte megamycket sådant heller.

Huden kändes len och skön efteråt, och framför allt ren! Jag peelade ansiktet direkt efter också, för det kändes lite som att man dragit upp en hel del smuts som inte riktigt fastnat och följt med masken.

IMG_6559_111

 

Ett testpaket kostar 249kr och innehåller 5 masker + en appliceringspensel, och anger ni rabattkoden helena30 så får ni dessutom 30% rabatt! :) Rabattkoden är giltig till den 8 april.

Tummen upp säger jag, och det ska bli kul att testa fler gånger och se slutresultatet! Det är dock ingen “snabbmask” innan man ska iväg någonstans, då den dels tar ca 45 minuter att torka, och dessutom blev jag knallröd efteråt också och det tog en stund innan det la sig.

Men jag gillar den! Någon av er som testat? :)

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

5 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish