Top Model Makeovers

Som skönhetsfreak blir ni säkert inte förvånade över att makeover-avsnittet är mitt favoritavsnitt i hela Top Model-programmet!

Åhh så snygga alla blev ikväll, wow! Först tänkte jag bara “men herregud ska alla få kort hår” men det blev ju verkligen toppenbra på alla. Har man ett starkt och vackert ansikte, så behöver man inte gömma sig bakom massa hår, det fick vi bevis på idag :)

Jag är absolut ingen Top Model-kandidat, jag är kort och jättedålig på olika poser – noll koll på kroppen typ. Men hade jag fått chansen så hade jag så varit med bara för att se hur dom skulle göra om mig! Hade man fått ett långt svall med löshår, eller en kort pojkfrilla kanske? Hade dom tyckt som jag, att jag är en blondie, eller skulle dom vela göra mig mörk? Så spännande!

1

Ellinor var den enda som verkligen inte ville klippa kort, men hon blev faktiskt min favoritförvandling! Såå jäkla snygg!

2

När dom sa att Feben skulle få pojkfrisyr så dog jag lite inombords, hennes stora håår! Men hon har verkligen ansiktet för en kort frisyr, makalöst vacker och kan nog inte se annat än feminin ut från någon vinkel :)

3

Jennifer fick inte lika kort, men fy fasiken så snygg hon blev! Jag tycker man inte ser jättebra på bilden, ni borde titta på avsnittet om ni inte gjort det så förstår ni! :)

Jag har ju själv varit både kort- och långhårig, och vet inte riktigt vad jag trivs i bäst. Ellinores frisyr är ju så makalöst fin, blir lite sugen nästan haha. Men jag har inte orken för kort hår, det ska klippas så ofta och är sällan fint om man bara låter det hänga. Dessutom älskar jag flätor. Så jag är nog en långhårig tjej ändå, och blond ;)

På tal om hår så måste jag tacka för alla fina komplimanger för min nya hårfärg, tack, tack, tack!!!! Ni är så söta! :)

Kraam!

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

5 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish